No man No cry

Ja... så var man påväg att bli arbetsnarkoman... önskan finns där iallafall - och det vet jobbet! Så nu blir det både Bowling och Restaurangen för moah! :) Jobb, jobb.jobbb.

Men imorgon är jag ledig. Ska bli skönt att sova ut och vila hjärnan lite, tror inte förkylningen är helt borta än.
Nu är det bara en vecka kvar tills vi åker till Franrike! Ska bli så underbart! Bada, dricka vin, äta gott, slappa, skratta... :) Allt sådant där som bara är BRA.

Jag ser fram emot hösten. Det blir en rullande period med mycket jobb = mycket cash, mycket träning = god fysik och roligt och en Cykelinstruktörsutbildning! Har inte anmält mig än, men det blir efter min första löön :)
Ska bli SÅ kul!


Nu ska jag faktiskt göra mig lite varm choklad och varva ner med en film så man kan somna fint sen.
Kram och gonatt!
P.S Imorgon är det ny månad, september. Då blir det andra bullar ska ni veta. No man No cry. D.S

Kureringsdag

Förkylningen har tydligen förflyttats till svaljet. Stannat där och svullnat upp. Så känns det i alla fall. Lite slem, lite rinnande näsa lite stickande känsla i tinningarna.

Idag har jag bara varit. Legat i sängen som ett smärre osexigt paket med ett tjockt lager tigerbalsam i pannan och pimplat vatten med citron, havregrynsvatten och tranbärsjuice. Hah, mycket muntert mår man! Allting funkar inte så bra på alla ställen i kroppen, så denna dagen har jag vigt åt kurering.


Från vänster: Tranbärsdricka, Citronvatten och längst fram det hemmagjorda Havregrynsvattnet!

" Mumma! "



En film är redan avverkad, och ikväll blir det säkerligen en till. Det är en "stanna- hemma- dag- och- ta-hand-om-sig" så man blir frisk inför veckans arbetspass och Franrikeresan om 10 dagar :)
Det blir vitlök i mängder till middag. Alla huskurer beprövas idag!


Kram









Booty ger resultat. Trust me!

Förutom att min rumpa är lamslagen av träningsvärk så har mitt ena långfinger svullnat upp hah. Ser ut som en strandad valross mitt på handen. Mycket stiligt !

Imorgon följer:
Jobba kl.10.00 - 13.00
Grillmiddag med fantastiska vänner :)



/H.Ö :)


Det kittlas i själen!

Att köra bil i rusningstrafik och massa trafikljus handlar bara om krypkörning upptäckte jag idag. Fick ett par kärringstopp :P Så dragläget är något jag måste öva mer på!

Richard från Imperial Lanes ringde idag och bad mig jobba på fredag igen! Yey! Då ska jag lära mig hur man oljar banorna. Det ni! Klot och bollar är mitt kall .. haha, bara att inse.


Lycka är när man känner att det kittlas i själen. Allt känns så jäkla bra nu, bitarna faller på plats :) Kan inte sluta le!
Btw. Jag tor jag har lyckats hämma min ev. förkylning med Kan Jang! Halsen gör inte längre ont, så jag tränade till och med idag. Så jäkla skönt! :)


/H.Ö


Hjärterensning.

Fick en smärre hjärtskakning av "Mina mottagna filer". Bilder, bilder och åter bilder på han. Tog de filer jag ville ha, så som braiga låtar, sen deletade jag allt. Nu finns det knappt några bevis kvar på vad som var ett förhållande. Det gjorde ont att se honom igen. Jag hade nästan glömt hur han såg ut. Aj.





REA

.. är bra grejer! Idag handlade jag en söt blus, tränings-kit (tights + jacka) och ett par gympaskor. Allt detta för 900 kronor :)

Mitt hälsosamma tränande börjar ge mig halsont som tack för nedbrytningen av mig själv, så imorgon blir det till att köpa strepsils och dricka té. Inte bli förkyld nu! På onsdag är det Booty Express och Core Express som gäller :D

Jag stretchade lite extra idag och det är lite bättre på spagat-fronten, men ännu väldigt s t e l t . Men, inget att hänga läpp för - jag ska klara det!



Fetit med najs
/H.Ö

Käkvärk

Aj. Nu är det så att jag har fått ont i höger käkdel.Det har blvit värre och värre under veckan och nu är jag öm mest hela tin :/ Det gör ont, fast ingen ilande tandvärk, när jag spänner och tuggar - så mina sega Pollygodisar är kanske det dummaste att proppa i sig. Känns verkligen obehagligt! Undrar om det hör ihop med mitt högra öra också. Tror inte allting är riktigt i balans där inne... Det spänner ända upp till kindbenet när jag tuggar och jag får väldigt ofta lock för örat .. medan jag tränar, står i duschen, hickar, gäspar, pratar. Sjukt irriterande. Har pågått sen mitten av sommaren också :/

Om det blir värre får jag väl ringa tandläkaren och be henne kolla in mina tänder.


Body Pump passet var väldigt ansträngande, men roligt! :) Hah, jag och Marielle har en ganska sund syn på livet... hon köpte Marabou och jag körde på en påse Polly efter passet ;) Resultaten kommer skena!  Or not...
Men jag tycker inte det gör något. Jag tränar numera tre intensiva, svettiga pass i veckan så då förtjänar man att få avnjuta lite socker och choklad :)


Imorgon blir det träning igen. Ny vecka, nya tag!

Tjenixen!
/H.Ö

Day one

Första arbetspasset på jobbet är avklarat. Det känns så bra! Allting bara flyter och jag trivs verkligen med allt :) Det kändes som en ren seger bara att få stämpla in...

Nu är jag ute hos papi på landet och imorgon blir det lite brumbrum i trafiken! Det är bra grejer! Senare på dagen blir det även Body Pump :)

Jag har ett nytt mål som jag vill ska slå in senast nyårsafton 2009:
Att kunna gå ner i spagat! Så härmed sker extra lång stretchning efter träningen.
Nu har jag alltså två mål som jag hoppas jag uppnår innan detta året är slut.

Körkort och spagat :)


/H.Ö


Kräftor!

En dos av salkvatten och brottningsmatch med kräftskalet är vad som var en kräftskiva. Debuten för min del och ärligt talat var det varken äckligt eller gott. Det var någonting helt annorlunda från vad jag ätit förut! Men trevligt var det! Helt jättemysigt och nu längtar jag ännu mer till Frankrike :) Bara massa mys!


Nu om någon timme bär det av till jobbet! Det är bara ett 6 timmarspass så efter det tänkte jag korsa Stockholm och hälsa på pappa med en kort övernattning, för imorgon ska jag till Värmdö och träna med Marielle :)



/H.Ö


Ja...

Så, då var det sagt. Mitt raseri höll mig vaken så jag behövde få ur mig det. Haha, men jag menar vartenda ord.
I alla fall. Livet går vidare, och tur är väl det!

Ikväll blir det träning för hela slanten, svettas bort alla rester från sommaren och jag har lovat mig själv att när september träder in ska jag aldrig mer lägga kraft och tankar på sommaren 2009. Möjligtvis de fina delarna - som att bemästra en biiil! Men för mycket ältande är inte bra, bara tröttsamt. Men jag tömde min vrede ganska bra i natt :P


Nu längtar jag efter :
  • att få börja jobba på riktigt
  • kräftskivan imon :) första gången jag äter kräftor!
  • veckan i Frankrike med Andrea och Tom
  • Min första lön!


Kram!

Ont, det gör ont.

Jag är så arg!
Arg, arg, arg, arg.

Detta är dagen med stort D som jag tänker berätta för världen om mina dejting- och killproblem. Det har gått en månad sedan det tog slut med han och jag är så arg. Jag är ännu inte helt över han, som ni kommer märka, men jag vill att han ska veta att jag är arg. Sur som en citron! Att han högg ett djupt sår i mig den dagen.

Att säga hej och slänga ur sig en sådan rad med ord  på msn är inte samma grej. Antingen svarar han eller så svarar han inte - fastän han är online. Och då blir det ändå jag som får ta smällen. Nej, det är för nära. Vet inte om han läser detta men... HUR FAN KAN MAN INTE BERÄTTA FÖR SIN FLICKVÄN ATT MAN KOMMIT IN PÅ ETT UNIVERSITET?! JAG FÖRSTÅR INTE!? I en månad nu har jag försökt att förstå, se det utifrån hans synvinkel, men jag förstår inte!!? Usch .. det gör så ont!

Jag ångrar inte att vi började träffas. Det jag ångrar är att jag inte gjorde slut på mitt lidande som började redan under försommaren. Han verkade som en stadig kille som visste vad han ville. Vad han ville. När det gällde oss vet jag inte... han ville äta kakan men samtidigt ha den? Det gick lite knakigt i början, men då fanns det bara ett alternativ - att hålla ut och ses så mycket som möjligt och njuta av varje ögonblick man fick. Sedan efter han muckat gled det sakta neråt. Ibland så kommer jag ihåg fina minnen, men när jag nu har analyserat och tänkt igenom våra månader ihop, fick jag bara 1/3 av hans tid. Även när han var ledig. Av denna tredjedel var vi ensamma en vecka, resten tillbringades med familjen, Inget ont om dom, men ... det var ändå han och jag som var tillsammans. Tycker iallafall jag. 

50% av förhållandet mådde jag dåligt, kände mig ivägen och bara krävande. 50% av tiden flög jag på rosa moln och kände mig lyckligt lottad över att jag hittat en sådan underbar man...pojke. Fan, det fina restaurangbesöket måste ha varit för att fira att du kommit in på Linköping. Alla visste förutom jag! FYFAN! Jag är så arg. Så sviken. Du ljög.
Usch. jag ville inte ens gå på den där middagen. På bussen ville jag bara åka hem. Jag orkade inte. Ville inte umgås med henne. Ville inte känna mig utanför. Ville inte se er tre skämta om någon filmscene som jag tyckte sög röv, men inte vågade yttra mig om.

Du förtjänar inte mina tårar. Mina oförstående tankar som försöker lösa den hårdaste nöten i skogen. Du tänkte bara på dig själv. Att det är över mellan oss har jag accepterat. Det tog inte så lång tid. Jag hade själv tänkt på att göra slut samma vecka. Men det som jag inte kan acceptera eller ens se någon logik i är att du höll käften. Att du spelade de där veckorna medan du tänkte för dig själv, pratade med alla förutom mig, tackade ja till platsen samma dag som vi träffades? Samma dag som vi pratades vid? Du vet allt hur man får en tjej att känna sig som en gammal äcklig svettig strumpa som precis ska slängas. 1-0 till dig.

Omvärlden är säkert helt ointresserade av allt detta gnäll. Men jag vill att Du ska veta hur sårad och besviken jag blev och är. Och jag funderar fortfarande över när du egentlgen hade tänkt kläcka denna nyhet för mig? Det var ju jag som tog upp oss den morgonen... hallå? 1½ vecka efetr du fått antagningsbeskedet och sedan tackat ja... så sjukt dålig stil. Min respekt för dig är som bortblåst. Du är en vän, men det tyckte jag vi var de sista veckorna ändå. Vänner som pussades ibland. Väldigt sällan.

Blä. Nu kan jag försöka sova. Hoppas du är stolt över ditt ego.

/H.Ö

Blawbair.

Ellie kom hit under dagen. Vi babblade lite och sedan tog vi en skål och drog till skogen. Uppdraget var att plocka blåbär!
Vi fick med oss 0,5 L färska blåbär och på det gjorde vi en ljuvlig, sjukt asgod blåbärspaj!




Idag ringde de även från jobbet och bad mig komma på mitt första betalda arbetspass på lördag mellan kl:12.00-18.00.
Lätt som en plätt! :)


Mycket bra!
Nu måste jag bara fixa en drinkbok jag kan ha som lathund på jobbet, när jag väl ska börja blanda drinkar på kvällarna. Dock blir det först schemalagt arbete fr.o.m 1 september. Men man måste vara förberedd! :)


/H.Ö

Syster Elsa är modell.

http://www.ponten.com/se/default.asp?menuItem=1&extEvent=getCollection
 
Gå in och kolla - det är flickan i rött hår :)


Body Pump passen inleds allihopa med en sån jäkla bra låt, så nu har jag listat ut vad den heter och voila!
Danzel - Don´t leave me with the light on
Så skön att pumpa till ;)



På fredag är det kräftskiva! Någon som är på?! :D



Kram

Boosting.

Förra veckan tränade jag bara ett pass. Resten av veckan orkade jag inte pallra mig till gymmet, utan det blev en timmas promenader istället några dagar. Men så bestämde jag mig för att verkligen åka till gymmet igår - jag njöt hela passet. Mums!
Senare ikväll blir det Body Pump med Marielle också! Väl nödvändigt. Har slukat 200g Marabousmör med chokladsmak idag, så det kan behövas lite formgivande träning!


När jag var 15 år fick jag frågan varför jag tränade istället för att hångla med massa killar, att när man kysste någon utsöndrades lika mycket endorfiner som när man tränade. Det krävs mod att ge sig in i en relation. Man blottar hela sig själv, får nya drömmar, nya mål. Nya förväntningar. Min senaste relation lämnade ett djupt sår kvar, ett berg av minnen att bestiga för att sedan kunna vända ryggen till och besegra det som varit. På ett sätt är jag lättad nu i efterhand att vi aldrig gjorde någonting. Inga utflykter, inga resor, inga starka minne. Jag är glad över att han aldrig tog sig tid att komma ut till Märsta och träffa min pappa. Då skulle jag ha Mount Everest att bestiga! Komiskt. Men man får se det positiva i varje situation.

Jag nöjer mig med lite oskyldigt flirtande nu. Hah, räcker gott och väl! Inget seriöst, inget djupgående, inga förhoppningar!


/H.Ö

Jobb! =D

Nu har man jobb! :D Provjobbet gick jättebra, även i baren... dock blir det till att plugga bartenderkunskaper nu :P Måste veta lite fler drinkar, om man säger så. Sjukt rolig arbetsplats! Han ringde för någon timme sedan och erbjöd mig en tjänst. wiiie!!

JAG FICK JOBBET!

Så imorgon blir det till att skriva på kontrakt och då får jag även veta när jag börjar. :D:D Så najs!
I eftermiddag blir det träning! Har varit lite dåligt med sådant denna veckan, men! ikväll ska jag ta i för Kung och fosterland!


/Ciaaao!

Prova-på-dag

Idag gäller det att prestera mina damer och herrar! Jag har tittat igenom lite drinkar, så jag ska nog kunna koka ihop några enkla ikväll om så behöves, och sen är det bara att köra. Allt eller inget!

Igår träffade jag Emil för en sjukt god öl. Det var den godaste, iskallaste ölen jag druckit på vällldigt länge. Hah. Vi snackade lite minnen och skit från Fejan -08 och sen hoppade han på sitt tåg hem till Skövde. På kvällen var det förfest i Sickla och efter det drog det till Royal Garden. Jag hoppade dock på tåget hem vid Slussen. Man vill ju vara pigg och fräsch idag liksom! Men trevligt var det iallafall :)


Nu börjar det kännas som "skolstart/höst". Det börjar bli svalare och det luktar sensommar. Men jag ska inte till skolbänken! Inte än :) Men snart är det faktiskt dags att söka min kära utbildning.. wie!


Ha en härlig dag!

Steg två till jobb

Yey! Han ringde från Imperial Lanes för någon timma sedan och bad mig komma på en "prova-på-dag"! På lördag mellan kl:17.00-21.00 ska jag alltså ha hand om bowling, bar, café och ev. restaurant. Naaajs! :D

Ikväll blir det T.G.I friday´s med Oscar, Thom och Fia - á Oscars 22 års dag! :) Mycket trevligt.
Ååh! Jag hoppas verkligen jag får jobbet!! Vore sååå kul!



Ha en trevlig kväll,
H.Ö

Håll tummarna!

Så satt man med en påse godis i handen ändå. Självdiciplinen är inte alltid på topp. Godis istället för att träna ikväll. Sjukt bra!

Intervjun kändes väldigt jättebra. Verkligen ett ställe jag kan tänka mig att jobba på. Skulle få jobba lite på restaurangen som servitris också, och det är roliga grejor :) Men det var tydligen väldigt många som hade sökt tjänsten, så när alla intervjuerna var avklarade skulle de sålla ut de som de ville ha på en "prova på dag". Så de ringer om de är intresserade! Hoppas hoppas hoppas!


Till helgen verkar det bli party. Imorgon fyller Östermalms Oscar ååår och på fredag blir det nog utgång i all ära! :)


Kram,
H.Ö

Nr 2.

Okej. Idag är det den andra arbetsintervjun. Kl.14.30 ska jag infinna mig på Imperial Lanes i Sickla. Jag hoppas verkligen att det är ett bra ställe och framför allt att de vill ha mig! Vore så schysst med ett jobb som liknar lite servitris men ändå inte :P

Jag borde träna idag också, men det går inga pass förns senare ikväll, och njee .. tröttnat lite på att hjula runt på maskinerna i gymmet. Men men, vi får se hur lång tid intervjun tar.

Håll tummarna att detta leder till heltid nu! :)


H.Ö

Måndag

Den första intervjuen avklarad.
Det gick nog bra och stället är en oas för seniorer! Väldigt fint ställe. Vi får se hur det går senare i veckan. Det är ju bara vid extra behov i princip, så jag håller fortfarande tummarna för onsdagens intervju.


Nu ska jag slänga mig i soffan och somna framför en serie. Äta några mackor till och låta tiden ticka på. Ikväll blir det nog spinning 1 h om jag orkar pallra mig dit. Har sån jäkla träningsvärk i benen och rumpan från gårdagens pass. Men, ska man vara fin får man lida pin!



Tjollahopp!
H.Ö

Tha Fjutcha!

Ja. Imorgon är det måndag och en ny vecka. Imorgon klockan 9.30 ska jag befinna mig på Sofiero SeniorCenter för en arbetsintervju. Det ska bli riktigt trevligt!

Nu när jag övningskör relativt ofta och har satt sikte på ett körkort nu i höst, så har jag självklart fått upp ögonen för min drömbil. Wolkswagen! En klassisk bubbla med cab!
Dock vill jag ha min i en röd, grön eller ljusblå färg!

Den är så fiiiiiiin!!!!




Mer än att kört bil har jag inte gjort idag. Tränade Body Pump med Marielle en timme på eftermiddagen :) så imorgon lär det vara några muskler som inte kan lyfta en myra ens.


Tjingtjong!
H.Ö

Under ombyggnad.

Ja, så var det där här med att laga mat. Jag är ute hos pappa, och som de flesta vet vid det här laget, så bygger vi om köket. Från grunden. Så spisen är numera bosatt i garaget. Snart ska jag samla ihop mina korvar och min pasta och bege mig ut i garaget för att laga lunch! Känns helt solklart att laga mat bland massa motorcyklar, oljor, skruvar och träplankor. I like!



/H.Ö

Härliga sommarkväll!

Åh, Jag mår så bra!
Nu släpper det! Nästa vecka väntar två arbetsintervjuer och båda känns väldigt lockande... så jag hoppas man kan få båda :P Min dag har verkligen varit som en gyllene dröm och min citronpaj blev väldigt smörig och god!





Jag är så lycklig just nu. Haha, vet inte riktigt varför... men mitt hjärta ler. Hela min kropp ler :)



Kram från,


Boys boys boys



boys boys boys
we like boys in cars
boys boys boys
buy us drinks in bars
boys boys boys
with hairspray and denim
boys boys boys
we love them



Trots alla svek, hårda smällar och lögner så kommer jag aldrig att tappa tron på kärleken. Aldrig tappa ögonen för dom där. Hemskt. Mysigt. Sant.



Idag har varit en väldigt bra dag, och den blir bara bättre! Just nu bakar jag Citronpaj... eller degen ska snart in i frysen, men det ska bli en citronpaj. För om någon timme kommer Märta och Natalie på middag, så då tänkte jag överraska dom med hemgjord citronpaj!

Planen var att gå på ett Body Pump pass nu på förmiddagen, men eftersom solen stod så högt på himlen utan några moln i sikte så ändrade jag riktning och gjorde lite kycklingsallad och frukt till lunch, packade cykeln med filt och badkläder och cyklade in till Eriksdalsbadet. Så härligt! Gassande värme, en bra bok, vattenflaska, mat och simma några längder. Det är bra grejer!

Nej, nu måste jag kavla ut degen! Berättar mer om hur resultatet blev senare ikväll.

Tjingepling!

Sommar och sol!

Tackade nej till ett till jobberbjudande. Café. Jag vet inte varför jag sökte inom restaurang ens. Desperation antagligen :P
Men... jag håller ut. Njuter av att vara ledig istället för att klaga och ha tråkigt :) Nu börjar ju solen skina igen! Vaarmt. Lagt på mig ett nytt lager brunfärg sen gårdagens timmar i solen ... It´s still summer! Yeeey :)


Åh, jag är så chokladsugen!



Det är så det ska vara

Så har augusti månad tagit vid. En resa till Frankrike har blivit bokad och en ansökan till Wipeout är inskickad! Hihi! Får la se om man blir antagen ;)

Helgen har varit fartfylld! Fredagen bjöd på Parkteaterns Cikus Cirkör och lördagen blev till en störtskön utgång med sen hemkomst. Men det är så det ska vara!

Idag följer schemat många håltimmar men ikväll blir det en timmes drypande spinningpass! Naajs!





RSS 2.0