SOMMARLOV!

Idag är det exakt 20 dagar sedan vi tog studenten och sommarlovet har kommit igång riktigt bra :)
Solen har smörat allt och alla från en klarblå himmel idag och jag har legat och schtekt på balkongen med en bok i handen.
Så avslappnad som jag är nu har jag aldrig varit i hela mitt liv! Även fast jag trott att jag slappnat av för en dag eller två, så har det alltid varit plugg, plugg och betygnoja som roterat runt i skallen, kärleksproblem, vänskapsproblem och självklart jobb varje lördag-söndag och lov! NU EXISTERAR INGET AV DESSA FAKTORER I MITT LIV! För en gångs skull är jag utan ansvar för någon annan än mitt välbefinnande :)




Rababerberpaaaj!

Mammas hembakade rababerpaj dränkt med vaniljsås på en solig balkong! *MUMS*

Midsommarafton tillbringades hos Robin med familj och vän. Mycket roligt, trevligt och helt underbart :)
Årets första dopp framkallades även på kvällskvisten av den enormt varma bastun!


En hellyckad helg med andra ord!

Först en fin bild på H <3 R




Och avslutningsvis...




Tjo flöjt alle man!

En helg i juni

Wow! Dinice, Nicolina och jag var och hälsade på hos Anna och hennes nyfödda son Adam igår. Jag har aldrig sett en sån liten människa i hela mitt liv! Bara 4 dagar gammal och GUDOMLIGT söt! :)


Här har ni honom, Annas och Christoffers son Adam!



För att smälla in en till nyhet, så har jag klippt mig! De slitna och spretande topparna är gone :)
Här får ni se en bild på min nya sommarfrisyr....


Hihi!




Tjolahopp! ;)

The Sims 3!

Hah, nu har jag suttit vid min kära dator ända sedan min kära syster kom och räddade min dag med the sims 3 spelet, runt sisådär två tiden :P

Ja.. konstig dag som bara har flytit iväg (så som dataspelsdagar har en benägenhet att göra).
Jag har gått upp tidigt för att åka hem från Robin... tidigt! Och på tåget hem började min syn svacka och när jag gick av tåget i Bagis kändes det som om någon hade slagit mig i huvet med ett baseballträ. Jag tog mig hem, damp ner i sängen med min enorma huvudvärk och önskade till gud att det bara var sömn som saknades.
Men... några timmar senare vaknar jag och har ett hål i magen. Hungrig? Väl inne i köket så...hrm, sker en akut evakuering av magens innehåll, så huvudet sitter i toan resten av förmiddagen. Blä Blä Blä!
En otäck liten bacilusk, är min mammas gissning samt matförgiftning eller det faktum att jag nu verkligen har slappnad av och bara är, nu när 3års hårt kämpande i skolan och allt trassel och ångest omkring Cypern är avslutat och klart. Ont gjorde det i allafall och jag höll på att svimma av överhettning stundtals! Aldrig varit med om något konstigare :/

Sedan kom Elsa! Price the lord! Och hon hade med sig Ipren och Le gaame - kan man vara mer heorisk en sådan här dag? =)




Nu måste jag sova, så jag hinner fortsätta med min asbraiga familj imorgon! Hon är gravid med andra barnet! SÅ spännande! =D

Sov gott!




HOME SWEET HOME!

JAG BLIR HEMMA I SOMMAR! WIIE! =D
No Cyprus!


Vilken lättnad! Min mage gjorde precis en volt av lycka!


Så har man tagit STUDENTEN!

Tisdag den 2 juni smällde det!
Det blev roligare och roligare ju mer dagen gick. Först fantastiskt god och lyxig frukost hos Marielle, sedan idare till fotografering (snorkallt!) och poppa upp champagnen! Efter detta bötjade det regna och slutade inte förns 16-tiden, men då stod vi på flaket, som hade tak! och bara jublade, dansade och NJÖT! =D

Så .. nu hoppas jag på en SVERIGEsommar. Jag har sagt upp mitt kontrakt på Cypern, dock inte fått något svar ännu. Motivering: Det känns bara helt fel. Jag är sjukt trött på restaurangbranschen efter 4 år ständigt jobb. Ett första sommarlov sedan jag fyllde 15år skulle sitta fint. Jag ska ju ändå plugga och förhoppningsvis jobba inom vården till hösten. Nej, tanken på att jag skulle dit gav mig ångest, så nu hoppas jag att de säger "ok, you´re off the hock!"



Tack alla för de finfina presenterna och för att ni närvarade på min studentdag! =D



Håll tummarna för att Cypern svarar idag! ><

RSS 2.0