Mousse!

Det är så härligt ute idag! -10 grader, solsken och frisk luft :)
Ska ut snart igen, till jobbet, och nu på förmiddagen har jag bakat Fransk chokladmousse! Dessa ska med till kvällens myspys hos Natalie - middag :) Tror den blev lyckad, den smakar choklad och är fluffig iallafall.



Nej, nu hinner jag inte sitta här någe mer, jag ska in och shoppa lite innan jobbet börjar! :)
So long, amigos!


Sweeeet

Wazapp folks!
JAG HAR BOKAT MINA KÖRLEKTIONER NU! Intensivkursen går av stapeln den 9 februari, om två veckor! :D Hihi
Mycket spännande detta :) fyra veckor har jag spritt ut mina lektioner över, så jag hinner jobba medans :)
Sedan har jag även köpt våra flygbiljetter till London idag! Veli naaaajs :D
Jag ser verkligen fram emot min vår! Det kommer ske väldigt många roligheter må ni tro!


Nu ska jag ut och utforska vägarna omkring Arlanda, till fots. Dags för en eftermiddags promenad - för jag är ledig idag :)



Kram


Balans

Aaah. Alltid lika härligt att möta folk på väg hem från krogen när man själv är på väg till jobbet!
Men men, det positiva med att jobba dagpass är att det går fort. Nu har snart lunchen avverkats och efter det är det bara tre timmar kvar ungefär. Ikväll blir det "Grill" för att lyssna på Natalie som sjunger med band! :) 

Mer än så har jag inte att rapportera om. Bara att mitt ena nyårslöfte - Godisförbud, ej kakor - sprack efter någon vecka :P De andra löftena har hållit!
Äsch, bara man har balans och tränar så gör det inte mig någonting. Det är min last här i livet. Att äta.
Vissa röker, snusar. Andra dricker massa alkohol. Jag äter :)
Meeen. Ying & yang är vad som gäller, annars blir det för mycket av det onda!

Fredagsmys

Idag har jag jobbat dagpass och det var inte kul alls! Vi var en man kort så det blev många bollar i luften och ja, en aning överbelastad humörsträng. Men, vi fick allt i hamn och eftersom jag ska upp innan tuppen imorgon med så tillbringas kvällen inom husets fyra väggar. Jag har faktiskt slagit till med en äppelpaj dränkt i vaniljsås för att få till det där fredagsmyset som jag inte riktigt kan sätta fingret på idag.

Och, när jag inte har något att göra samtidigt som jag har lägenheten för mig själv, så kommer min fotomaniska sida fram!



 

 




 

 

 

 

 

Trevlig helg!

 


London Calling!

Oh yeah babies, we´re going to London!
Den 15 april till och med 18 april befinner Ellie, Fia och jag mig i London :)
Hotellet är bokat och klart så nu är det bara att hitta flyg.

På tisdag kommer lönen alltid lika efterlängtad hah, och då ska jag köpa tallrikar som jag föll för här i veckan, samt boka min intensivkurs för körkortet :) Hihi.



Sov sött ♣

17/1

Välkomna hem min fina pepparkakor! :)
Andrea och Marielle är med andra ord hemma i kalla, vita Sverige igen! Det har varit tomt utan dom måste jag erkänna...


<3

Nypremiär!

Då har denna veckan snart nått sitt slut och som vanligt är jag, också, slut. Massvis av jobb och i måndags var jag faktiskt tillbaka på gymmet, vilket känns enormt bra! :) Nu blir det träning 3 dagar i veckan igen och imorgon står Booty X-press + Core X-press på schemat!

Idag fyller kära pappa år <3 och jag har varit på en testkörning på körskolan som ska stå för intensivkursen senare i vår. Haha, usch vad många motorstopp det blev! Dragläget är lite knepigt, speciellt när läraren beskriver tre olika tekniker och ja ... Hemläxa på dragläget med andra ord!
Hade lite tid över innan jobbet idag också, så svängde förbi Blodcentralen och gav lite av det röda... känns bra :)
Senast var under tiden jag gjorde mitt projektarbete om ämnet ... över ett år sedan!

Imorgon efter passet blir det en trevlig lunchdejt med Ellie och Fia innan jobbet kallar igen. Är dock ledig i helgen, så jag är lycklig! Första helgen på för många veckor nu.



Chilla vidare folks!





WTF!?

Jag håller på att smälla av! 46 MILJONER KRONOR FÖR ETT JÄVLA BRÖLLOP!? Så medans dom ska stänga ett sjukhus uppe i norr, sparka 700 personer för att spara 2 miljoner, så lägger dom ner extrema siffror för att en prinsessa ska gifta sig? FY FAN. Och det ska delvis vi skattebetalare "sponsra" med. Hur kan dom ens godta att det får bli så dyrt? Kungafamiljen om några har ju redan allt serverat på ett silverfat. Dom pengarna kunde ha bidragit till så mycket bättre. Vården (så de slipper stänga ett helt sjukhus!? Vart fasen ska de uppe i norr med deras glesbygder ta vägen när de blir sjuka... Östersund? Helikopter?), hemlösa, miljöfrågor you name it! Usch, blir äcklad av dom där monarkerna.
Och så kommer Madeleines bröllop efter det . . .
Det bara kokar inom mig!


Läs artikeln  ← (läs artikeln)




Vårdcentralen

Jaha ... så har man en oidentifierad knöl på foten. Också. Varit iväg och röntgat den och får vänta tills nästa vecka då jag får veta vad det kan vara för något som gömmer sig där. Har även inhandlat en nässkölj och har genomgått min första koksalts-ström i näsan i hopp om att bli kvitt den här nedrans förkylningen. Mycket spännande, men det känns faktiskt redan lättare att andas. Nu tuggas lite småäckliga gojibär och nötter och snart är det till att bege mig ut i kylan igen. Jobbet kallar!



Ni får ha en härlig tisdag allihopa!








Gojibär

Är det lördag idag? Verkligen?
Jag har tappat tidsuppfattningen totalt! Ligger och dönickar klockan 19.00 en lördagskväll... hmpf. Trodde det var en annan dag, vilken vet jag inte, men inte lördag i allafall. Ååå, alla dagar bara smetar ihop sig!

Anyway. Jobbat på idag som vanligt, fick komplimanger för mina snygga täckbrallor i personalrummet (?!) Wop Wop - vem är den mest modeinriktade människan ni vet? Okej, jag är mer praktiskt lagd . . .
Efter dagen var slut mötte jag upp Emil, min goda vän från Fejan och åt lite, pratade massor och sa sedan hej då på tågstationen. Alltid lika kul att träffa dig! :)
Och nu ligger man utdeckad, nerbäddad och redo att somna om igen till ett par avsnitt av Veronica Mars!

Idag har jag även inhandlat Gojibär - vilket påminner mig om Mr. T ... Saknar det där.

Och Gojibär mina vänner, är sprängfyllda med vitaminer, mineraler och antioxidanter. De har ett högt innehåll av karotenoider vilket syns på den lysande röda färgen. Ett gojibär innehåller mer C-vitamin än en hel apelsin och 6 gånger mer betakaroten än i morötter. Det är även det enda livsmedel hittills som stimulerar produktionen av mänskligt tillväxthormon. Gojibär är rika på A-vitamin, B1, B2, C-vitamin samt E-vitamin. De är en komplett proteinkälla och innehåller hela 18 aminosyror dessutom innehåller de en väldigt hög andel antioxidanter.

Gojibären sägs kunna förbättra immunförsvaret och reducera kolesterolhalten, de skall även öka både energi och styrka. Det anses vara bra för hjärta och immunsystemet men har även använts för att bli av med sömnproblem, förbättra synen, blodcirkulationen samt den sexuella förmågan.

 

De smakar lite som torkat hö, men man ska nog se till att blanda dem med gröt, frukt, fil etc .. då ska de nog slinka ner snabbare ;) Se så duktig jag är! Jag kommer bli lika gammal som bergsfolken i Japan!

 

 

Imorgon är slutet av tidiga morgnar på en vecka ungefär, ska bli så underbart att få pusta ut och sova igen :)


 


RSS 2.0