OMG ;)

Tadaa! Tänka sig, jag skriver lite idag igen!
Nä, jag hade bara lust att dela med mig av att det blåser som sjutton här och mina funderingar på att gå ut och springa lite svajar dom med. Man kanake kan göra lite fys inne i lä i stället :)


Idag väntar det övningskörning ut till Barkarby Outlet med pappa och syster och efter det hem till pappa. Numera är det jag som kör vart vi än ska, hah. Men det är kul! Vill ha det där jäkla kortet avklarat och i min hand NU. ><
Men men, time will tell.

Hoppas ni får en trevlig måndag allihopa,
Kram ♣

No, i´m not a blogaholic ...

Hallå där ute! Nu har det visst gått åtta dagar sedan jag sist skrev här. Wops!
Men ja, det händer ju inte tillräckligt med intressanta situationer i min vardag - så det finns inte så mycket att skriva om! Dessutom tycker jag det känns lite konstigt att blogga. Hah, för vem fan vill veta vad jag åt till frukost förra måndagen!? Kan man ju undra! :)


Men i allafall. blev det en hejdundrande rolig utgång igår! Andi fyller 20 år idag, Grattis!, och det firades med utgång. Jag mötte upp folket på Soft Kök & Bar och sedan vart det bara roligare och roligare :) Schysst ställe!
Längesen jag hade så kul ute på krogen. Höll på att åka hemåt istället för att möta upp tha gang, men det gjorde jag inte. Och tur var väl det! :) Sjukt kul var det!




Veckan som kommer är KNÖKFULL. Varje dag är planerad från förmiddag till kväll, och i helgen drar jag och Tom ner till Tranås för att fira min sysslings STUDENT :D Najs  najs!


Har precis tittat på "Up", och den är ju för söt. Läskig, men söt :) Nu blir det "Forgetting Sarah Marshall" och en kopp varm choklad!

Godnatt

RSS 2.0