K A O S

Hej, det är kaos.
Överallt.

På jobbet är vi ständigt en man kort och måste göra dubbelt arbete och det blir lååånga dagar när man hoppar in och jobbar dubbelpass - samtidigt som det tar upp till två timmar att ta sig till och från jobbet på gurnd av väderkaoset. Igår kväll hade jag tur som åkte med en arbetskollega till Gullmarsplan där hennes sambo skulle hämta upp henne och jag fick skjuts hem. Det fanns inga ersättningsbussar. Väldigt massa människor men inga bussar. KALLT!

Men ja, idag tänkte jag gå hemifrån vid 12-tiden för att kunna vara på jobbet kl 14.00 - MÅSTE hinna?!
Jobbar kväll idag och är sedan ledig onsdag-torsdag och ska då tillbringa så många timmar jag kan på gymmet och pumpa så man blir fräsch inför lördagen - Då ska man gå modell för Urban by Björn Axén igen! :D Ny frisyr på ingång med andra ord ;) Får nog åka hemifrån med nattbussen - om ens den går . . .




Känns som det var flera veckor sedan jag skrev här sist, stämmer nog också, men sanningen är den att jag har virus på min dator så den har varit helt okontrollerbar och blä någon vecka eller två. Verkar vara lite bättre nu :)
Sedan så har jag jobbat och avsagt mig min sociala del av livet de senaste veckorna. Ingen ork helt enkelt.

Brrummm och hjärta

Så var det slutet på min underbara lediga helg. Jag har dock hunnit med att jobba, snurra runt på dansgolvet med goda vänner, soooova och köra bil. Idag fick jag äran att köra oss, pappa och mig, till Kista Centrum. Hela vägen! d.v.s premiär på motorvägen! Det gick hur bra som helst och åååå, jag blir så stolt över mig själv :) Allt går så bra!

Och ikväll ska jag på date, tihi ^^ Vi ska dricka öl. namnam
Nu ska jag göra mig fin, ha en hjärtlig kväll mina vänner!









Ett litet smakprov på vad som serverades till middag . . .



♥Paprikor fyllda med köttfärssås med ris och sallad till. yamyam ♥

Aaaaah :)

Det är ljuvligt att vakna upp och känna - jag är ledig idag. Helt underbart!
Gick till Metro igår kväll och fick tårta av födelsedagsbarnet Carro och där efter blev det dansgolvet. Hela vägen fram till tre tiden, då var det dags att gitta :P hah
Allt som allt var kvällen en storfräsare och det var sjukt kul! Tack Carro och än en gång GRATTIS! :)



Dagen som sådan ska snart ta vid. Jag ska ut till pappa och övningsköra, träna på dragläget och start i backe, och baaaara ta det lugnt på landet. Det är inte varje dag man är ledig!




Må så gott alla,
Kram

Full rulle

Imorgon/idag känns lite som att bestiga Mount everest. I allafall en brant backe. Jag jobbar mellan 7.30-21.00 och ska alltså upp klockan 6.00, om fem timmar. Väldigt korkat att sitta här och skriva (!?) meeen, vill man skryta om sin fantastiska energi så vill man! Har precis kollat så de två måltiderna är färdiga och står i kylen samt packat väskan med allt som behövs inför morgondagen: Hårspray, wax, smink, boots och parfym.
För efter jobbet så blir det partaj! Carro fyller 20 år och detta ska självklart firas med dunder och brak :)


Idag mina vänner har jag kört bil igen, körlektion Nr. 2 och det gick så sjukt jäkla bra! Bara ett enda motorstopp och det var när vi övade start i backe. Wehaa :) Var hos frisören idag också, kände mig lite trött på mitt föredetta kopparfärgade hår med extremt "grå"/Sandré utväxt . . . så jag blev blond igen! :) Dock fick jag ett impulsivt infall hos Natalie och tog resterna av hennes mörkmörkbruna hårfärg (som jag fick äran att färga efter jobbet idag) och satte dit några mörka slingor i mitt ljusa hår. Jag vet inte riktigt om det vart så stiligt. Men, jag har silver-schampoo hemma och allt går att lösa! :P
Imorgon hinner jag inte göra ett skvatt, så jag klippte mig själv lite nyss. Fixa den uppklippta sidan så det blev lite kortare och inte så burrig :)

I like styling  <3




NU kanske jag borde tänkte på refrängen.
Puss och Trevlig helg!
Jag kommer ligga deckad av utmattning och som sagt, det kommer bli en billig utgång ;)
Ekonomisk och bra att jobba långpanna innan . .



Körlektion Nr 1.

Detta kommer vara mitt liv fram till sommaren - med vissa undantag: LONDON


Ja. För att summera första lektionen med Arne så det dragläget återigen som spökar! Men de sista minuterna förstod jag hela poängen med grundgas. Sedan så är det smockat med korsningar och småvägar kring Mariatorget, och högerregeln är inte direkt inpräntat och inte heller att det strövar omkring massa fotgängare åt alla håll och kanter!

Men, ingen skada skedd... än :)

På torsdag är körlektion Nr 2 och imorgon ska jag till bilskolan och plugga teori fram tills jobbet, 12-16, (fjuttpass!) och efter det tillbaka till Körkortshuset, plugga lite mer och sedan ut till Nacka och träna!


Fullt öööööös




Pancakes baby

Natalie gick nyss hemåt. Vi har haft en after-work myskväll med sjukt mycket godsaker och film :) skönt att avsluta en extremt tuff dag med. Nattmaten bestod av pannkakor i stora lass!
Fotokåt som jag är ...



Imorgon har jag en ledig dag att pusta ut på efter en extrem helg. Jag har i princip bott på jobbet och det tär på  kropp som psyke. Det blir en brunch med Marielle och senare på dagen är det premiär på bilskolan. Körlektion Nr 1!


Nu är det dags för en välbehövlig slummer.
Nighty folks ♣


Söndag

Aloháa
Jag är ledig ikväll!
och trött som en bäver.
Med fortsatta förkylningssymtom så det blidde ingen exercis efter jobbet idag heller. Det blev lite shopping som tröst i stället :)

Denna vecka är det fullt ös lagom medvetslös till helgen. Jobbar sju pass på fem dagar . . . och på tisdag börjar min bilskola(!), så avslutas fredagen med långpanna och en 20 års fest efter det. Det kommer bli en billig kväll på krogen efter 12,5 h jobb ;) Sjukt bra.

Just nu tillagas en mumsig middag i mitt kök av mästerkocken mamma. Potatisgratäng med marinerad kalkonfilé, haricot verts och salladico!




Nu ska jag spela The Sims 3 :)
Ciaaaao ♣

I say cash is king

Jag ska upp om exakt 5 h.
Då ska lunch och middagslådan ordnas för sedan bär det av till jobbet för en långpanna. 7.30-21.00 närmare bestämt. Klirr på kontot säger jag  :)

Kvällen som sådan har spenderats med ingen mindre än Natalie! Efter jobbet åkte jag och hämtade ut vårat efterlängtade paket från Bonprix - it´s me!, fullsmockad med klädesplagg! Natalie kom över och vi högg in i kartongen med en känsla av julafton i luften. Vi hoppade i våra valda plagg men ja, när man beställer från internet kan man ju varken veta exakt form eller storlek från vad de hänvisar på hemsidan. Sälvklart satt 90% asdåligt och såg helt groteska ut - ena till och med riktigt kinky - så jag blev kvar med en satintopp som ska bäras på fredag nästa vecka och min goda vän fick med sig två toppar. Vi hade beställt hem sammanlagt 10 artiklar . . . hah


Efter återinpackningen i kartongen för returresan så började spaningen inför sommaren 2010´s resmål! Yippie!
Vi ska härmed köpa ett InterRail kort för 10 dagar och köra lite trevlig tågluff ner till Italien med lite mellanlandningar i Europa! Me like :)


Det ni! Mycket som har fullbordats denna kväll må jag säga.


// God natt ♣

Musik





Härlig låt!




Matlåda

Ja, lunch/middag måste man äta även fast man är på jobbet. Idag blev det Kycklingfile med matvete och sallad. Enkelt och gott :)



:)



Ha en skön dag mina vänner, I´m off to work!




Efterlyses




Mr A. Ständigt i min omloppsbana. Varför? Frågar ni mig så vet jag inte svaret...
Det jag vet är att jag känner mig strandad och att tiden verkar stå och stampa fastän den bara försvinner iväg. Detta väder somdag för dag är densamma. Vit snö, kyla, modd. Ge mig en ny årstid! Oftast är jag nöjd med det jag har och det som finns, men så kommer det svängar som antyder på mer! Jag vill ha mer. Jag vill kunna köpa en egen lägenhet, jag vill känna kärlek, jag vill flirta med någon jag tycker om, jag vill resa till Karibien, Asien, Australien. Jag vill gå på en catwalk igen med en dödande frisyr.

Jag får nöja mig med att jag köpte mina efterlängtade tallrikar i helgen ... eller? haha


Dags att klä på sig, jobb 16-21.







RSS 2.0