städa städa

En ingefära shot och dagen är igång. Min lediga dag är tillägnad mitt smutsiga rum som nu ska bli rent och sorterat. Kläder som inte används ska bort och räkningar som är kvar ska betalas. Det ser redan bättre ut, har bara bokhyllan kvar ... zZzz

Gud, käner mig helt tjock i skallen idag. Skum känsla! Skyller på skiten som cirkulerar runt i min kropp nu, ska nog ta en till dödande ingefära shot!



Nu ska man väl hugga tag i dammet på hyllorna, så himla roligt!
Ciaaao.

Cure me, someone!

Börjar få smått samvetskval över de veck jag skapat mig om magen nu. Haha, fan. Jag vill träna. Varför blir jag aldrig frisk för? Bajs, bajs, bajs.


Nu är jag klar med klagan, över till de bra grejorna ...
Ikväll blir det Barcelona - Real Madrid med min nyanlända vän Johan från Malmö :) Ska bli trevligt!

Ja... hah, så mycket har jag att berätta om.
Nu ska jag äta!


Trevlig afton.

:)











/Godnatt!



Weekend treating

Sov till kl 13.00 idag. Sjukt. Vaknade lite halvt då och då, tittade på klockan och somnade sen tungt igen. Gårkvällen var jag ute i Gustavsberg hos Andrea och åt middag, jagade godis och myste med en trevlig film. Hade dundrande huvudvärk och mådde extremt illa - så när jag kom hem lade jag mig i fosterställning med kudde på magen, tigerbalsam på bröstet och slocknade. Idag mår jag bra, återtälld från gårdagens misär :P Har dock fortfarande sån jäkla slemhosta! Det försvinner aldrig! Ska köpa medicin imon så kanske det blir bättring på skiten.

Träffade Marielle för en öl och sen grek i torsdags efter jobbet. Så himla trevligt :) Du är härlig att umgås med <3
Mer kommer inte att ske denna veckan. Ikväll ska jag vara sjukling i sängen, bara vila och äta god broccolipaj. Imorgon ska kusin John firas med brunch och efter det träffa Natalie är det tänkt. Lugn och skön helg med andra ord.



Stor kram.

Slemjäklabajshosta

Har snart inte tränat på två veckor nu, himla slemjäklabajshosta.
Hoppas på nystart nästa vecka! Då börjar även mitt nya schema, som i princip endast består av kvällspass, så mina älskade lunchpass är nu aktuella igen :)

Igår var jag på teater med mor och syster - Lejonkulan/Dramaten. Vi såg "Transit" och det är alltså den pjäsen som pappa har arbetat med när han var i Sydafrika här i höstas. Den var väldigt bra, både viktig, verklig och underhållande med afrikanska rytmer och bra skådespelare. Mer har inte hänt denna vecka. Jag har jobbat, ätit, inte motionerat och sovit.

Jobb resten av veckan, sen är man leeeedig till helgen :)
Nu har jag kletat ner mig med tigerbalsam och borde glida in i John Blund-dvalan. Imorgon blir en tung dag på jobbet.




Sleep tight!

What´s up, What´s down . .

Det verkar vara mycket som hänger upp och ned just nu. Men för en gångs skull kan jag säga att min tillvaro är stabil. För en gångs skull kan jag känna att jag trivs med den vardag jag har skapat mig. Nu hoppas jag bara att jag får stanna kvar på mitt jobb nästa år också.

När det är svårt gäller det att se framåt. Det som hänt har hänt, det som varit har varit. Det finns inte så mycket att göra åt det förflutna. Livet är ingen dans på rosor, men man måste kämpa. Kämpa för det bättre.



Jag tänker tillbaka på vår Frankrike-resa och bara ler. Rakt igenom. Det är sådant som gör att man älskar att leva. Alla upplevelser, alla vänner och all positiv inverkan själva resan gav. Man växer som person när man beträder okänd mark, tror jag. Sedan har jag även funderat på om jag ska börja spela fotboll igen. Istället för gym. Jag har tänkt på fotbollen i 2-3 år nu, men det har inte varit rätt tidpunkt då. Mitt gymkort på WorldClass går ut i januari och jaa ... ska kolla upp om det finns något trevligt damlag i närheten.



Min lilla Malin, om du läser detta så hoppas jag att du vet att jag alltid finns här för dig. Livet slår krokben för en ibland, det händer alla, det har hänt mig x antal gånger. Ibland blir det fel istället för rätt, men då måste man vända situationen och motgången till någonting att lära sig av. Det tar tid och innebär ofta svåra beslut, men Du är stark och fantastisk, du kommer att klara det.



Man kanske ska ta tag i dagen, städa lite och sådant där... Måste ringa Telia också.
Tekniska uppdrag är inte min favorit, förstår ändå inte det de förklarar. Men men, ska ge det ett försök till, en hackande tv-bild är inte så kul att se på!



Ta hand om er i mörkret, och ta hand om varandra.
Kraam :)






Lördag lördag lördag

Ikväll blir det hemmamys med mami! Just nu tillagas en heelt underbar middag ute i köket bestående av: fläskfilé, ugnspotatis, kokta haricot-verts, bea och sallad! Mums mums mums :)
Blir en film senare och relativt tidig sänggång.

Idag har jag jobbat. Skönt med helg, mindre stress på dagarna så man istället kan fokusera på de boende. Så dagen i sin helhet har varit mysigt och inlkuderat massa fikabröd! Hah, gick nog upp ett kilo eller två idag känns det som :P Jobbar dag imon med, så väckarklockan ringer med andra ord 05.30 ;)
Men jag klagar inte! Jag trivs bra på jobbet och har kul mest hela dagen :)


... Kanske blir hemmagjord vaniljglass till efterrätt också! Mamis bakverk står i frysen nu ;)
Ha en skön lördagskväll alleman!

Kram

Trötter

Sådär ja! Då var i princip denna veckan avklarad den med. Kom hem från en kryssning med ett par härliga vänner för några timmar sen. Trött, trött, trött! Nu väntar en helg full av jobb med start 7.30 båda dagarna,"Yey".

Dålig uppdatering denna veckan, har dock inte hänt mycket mer än att jag har jobbat, ätit, sovit, varit på bio och sett 2012 med Mr T och nyss kryssningen. Såå ... full rulle med andra ord! Ingen träning denna veckan dock, rethostan ger sig inte och det sista jag vill är att få ner skiten i lungorna och riskera att få svinis :/

Nu blir det kudde på magen och film tills man slocknar!
Sov så gott folk :)





Flashlight day

Yo yo YO!
Måndag idag och alltså starten till en ny vecka! Ska snart pallra mig till jobbet. Har dock haft lite kreativitetsflöde här hemma i Bagis nu under förmiddagen - det är så kul att leka med kameran! :)






Adios!

Ännu...

... en grå söndag är kommen!
Detta väder alltså, riktigt rusk-äckel. Typiskt förvinter.

Utsövd efter helgens bravader och ikväll blir det även jobb, 15.30-21.00.
Har inte så mycket mer att tillägga, men vad tycker ni om min nya design på bloggen?
Allt tack vare min tekniske vän Dan!

Nu ska jag göra mig iordning,
Ha en mysig söndag


Ciaao :)


VISNINGEN - Urban by björn Axén

Dagen med Urban by Björn Axén blev lång och innebar mycket väntan. Vi var ett 20-tal modeller som alla skulle fixas, sminkas och få kläder. De första timmarna, fram till 17.00 var vi på Wella Studio och jag kom dit kl. 9.00 då de började färga mitt hår. Var klar två timmar senare och då började min långa väntan. Runt 15-tiden började min fantastiska frisör börja klippa i mig, dock inte färdigklippt! Jag skulle klippas färdigt på scen. Så efter det blev det ännu mer otålig väntan på att få bli sminkad och få sina kläder, men allt det där ordnades när vi väl hade anlänt till Nalen.
Här är jag "färdig" för att sedan klippas klart på scen. -Nalen

Sedan tog showen fart och vi Urbaneser tog några rundor på Catwalken - min absoluta favorit! SÅ extremt underbart och kaxigt!

En suddig bild, men såhär blev resultatet av klippningen i en helhet! - Nalen

Visningen höll på mellan 19.00-21.20 och vi fick många applåder. Det var så extremt roligt och ja, en helt ny värld som jag lugnt ska besöka igen! Åh, extreemt kul!! :D

Ska kolla om det finns bilder och filmklipp från showen, var något norskt TV-team där hela dagen som filmade och hade sig.. :)


Här kommer lite bilder på själva frisyren:







Ikväll blir det jobb och min chef ringde nyss med tider för två veckor framåt! Mycket trevligt :)
Fram tills dess ska jag njuta av min sovmorgon!
Ha en skön fredag!





HÅRMODELL

Hej!
Nu pustar jag ut i min säng efter en lååång och rullande dag. Nu vet jag i allafall lite mer om vad som väntar mig imorgon.

Den ända fasta tiden jag har är kl. 9.00, klippning och färgning av håret på Wella Studio. Resten av dagen kommer fyllas upp av sminkning, kläder, fotografering och sist men inte minst catwalk!! Ska bli kul att se hur bra man verkligen handskas med klackar, hah ... kan sluta hur som helst detta!

Jag var nog den minst "spinkiga" tjejen av de hårmodeller jag såg idag, hah .. känns sjukt bra måste jag säga :P oddsen är på min sida, om vi säger så ...
Dock känner jag mig mer taggad än nervös för tillfället. Vet ju trots allt inte hur det är att gå på en catwalk.
Ska också bli schysst med en ny kaxig frisyr!  :)


Kameran följer med imorgon, även så min kära franskabok ;)
Är ni berädda på en förändring?
Det är jag


Ni får en stor uppdatering om mitt äventyr på Nalen imorgon, förhoppningsvis får jag med mig lite bilder också!
Nu måste jag verkligen få mig min skönhetssömn.
Gonatt!

Urban by Björn Axén

Aloha!

Det är knappt så man hinner uppdatera här på bloggen känns det som ...
Min vecka har i allafall snabbt blivit uppbokad! Har gått mina sista två introduktionskvällar på servicehuset och imorgon börjar jag gå själv! *Gulp*
Sedan så är det även så att jag ska få mig en roligare frisyr på torsdag! Jag ska vara hårmodell åt Urban by Björn Axén! Hela torsdagen kommer spenderas i Wella Studio och på Nalen där något slags evenemang ska hålla - vet inte vart jag kommer in i bilden, men ny frisyr, smink, kläder och allmän styling kommer ingå under hela dagen ... glömmer alltid att fråga om detaljer på telefon.

Imorgon blir det alltså jobb mellan 7.30-15.30, egen träning 16.30-17.15 och sedan möte på Wella studio efter det. Sedan ska man laga egen pizza och se på mysfilm på kvällningen med Mr T :)
På torsdag är det då dags för Stylingen med start 9.00
Fredag, lördag, söndag och nästa måndag jobbar jag kväll. Fullt ös!

Känns rätt bra ändå :) Hinner med både träning och vänner, speciellt när man jobbar kväll ... Lunchpass/tidiga pass funkar bäst för mig. Då kommer man upp på morgonen och har sedan hela dagen framför sig :)

Sedan är det redan ny vecka med alldeles nya äventyr! Säger jag på en tisdag ... hah. Tycker dock att dagarna bara swischar förbi.



Nej, nu ska jag börja nanna mig själv till sömns. Lång dag imorgon väntar!
Gonatt!

Salut!

Ny vecka snart, nya tag gäller och förhoppningsvis får jag börja jobba! Vet fortfarande inte hur mycket jobb jag har framför mig, men det får bli som det blir. Bättre att ha någonting är ingenting, för att uttrycka det enkelt.
Ledig imorgon i alla fall, så då blir det träna och sen ev. hem till pappa :)


I fredags var jag som sagt i Tranås hos syssling Sigrid och såg henne uppträda i musikalen Cabaret mitt i skogen. 
Den var väldigt bra :) Fick även en trevlig rundtur i den lilla staden och det är alltid så himla kul att umgås med dig <3
Lördagkvällen spenderades ute med Marielle med öl, dans och omkringirrande bland alla extrema köer(!) Men kul hade vi!



Det var helgens rapport... dagen som sådan har jag mest sovit bort, kollat på någon konstig film och bara njutit av att gå runt i myskläder.

Bonsoir!

Åh, det är så roligt att läsa franska... jag låter som en wheilande-norsk än så länge, men ... tillslut kommer det sitta!
Under tiden får ni stå ut med mina stolta orderövringar ;)

God morgon!

Så var det fredag och jag är nyss hemkommen, och proppmätt, från ett spinningpass inkl frulle ute på Värmdö.
Tanken slog mig att jag kanske är lite dum som frivilligt går upp klockan 5 på morgonen på en ledig dag, meeen ... vafan, det är ju frukostbuffé när man väl är klar! ;)


Om någon timme ska jag ut på en liten busstur - jag ska till Tranås och träffa min kära syssling! Sigrid, som hon då heter, har en dansföreställning där nere i hålan :) Ska bli så roligt att träffa henne och se henne uppträda i Cabaret!
Hemfärd imorgon förmiddag igen, så ingen lång vistelse. Franskaboken hänger med i vart fall... fyra timmar hinnar man nog gå igenom en hel del på.


Igår fick jag min delegering! Så nu kan jag vara mer delaktig på servicehuset :) Har kännt mig som en riktig praktikant dom här första dagarna, men snart hoppas jag på att få börja jobba på riktigt.


Ha en skön fredag !


Jag är undersköterska :)

Hej Bloggen!
Idag har varit en bra dag. Första dagen på det nya jobbet! Allt gick jättebra, ska få deligering för medicin på torsdag, så fram tills dess får jag inte göra så mycket mer än att iaktta vad de andra gör och försöka memorera alla boenden och vart dom bor. Extremt många!

Jag är väldigt lycklig lottad som fick mig ett så bra jobb, och det har jag att tacka min utbildning för :)
Dock smällde jag till min armbåge hårt i en skåpslucka som stod rakt ut och under mitt skåp i omklädningsrummet på gymmet. Sjukt ont! Precis innan spinningpasset skulle starta också :/ men, det gick bra trots allt - man använder ju inte armarna - men hoppade corepasset efteråt. Aj :(

Imorgon blir det upp tidigt och defenitivt ingen Body Pump på kvällen! Kan knappt ta av mig min jacka hah.
Kanske spinning ... ?



Kram!


Fokus!

Okej. Jag har bestämt mig för att sluta vara förvirrad. De ringde precis från korttidsboendet där jag var på intervju i förra veckan. Hon undrade om jag fortfarande var intresserad av tjänsten och sen att jag skulle få gå introvecka framöver. Självklart sa jag ja till allt och nu ska jag verkligen fokusera på att få detta jobbet och satsa på det.
OM jag får tjänsten så struntar jag i Italien. Nu är jag trött på att alltid sätta mig själv i en knepig situation, så mitt ivriga och naiva sinne får vänta - Italien finns kvar! Frankrike finns kvar! Och en sak man kan vara säker på är att säsongsjobb kommer att finnas i framtiden också.


Nu ska jag göra mitt allra bästa för att bevisa vem jag är och att jag passar utmärkt som undersköterska hos dem!
Börjar mina introdagar imorgon :)




Igår fyllde min kära mor år! Så givetvis firades hon med scones på sängen, fika med familjen och sedan en tre rätters på kvällen ;)


Det blev även några partier Mah-jong!





Man ska ta livet steg för steg, inte hasta. Jag vill mycket med mitt liv. Jag vill köpa en egen lägenhet samtidigt som jag vill resa och jobba utomlands. Jag vill plugga, men känner att det hinner jag med även fast jag startar om ett år också. Jag vill se och lära mig lite mer innan jag kan känna att jag vill satsa på min karriär. Men, nu ska jag fokusera på att få mig en tjänst som drar in pengar. Då har man alltid kommit ett steg på vägen ...

Ciaaaao!

;)

RSS 2.0