CV

Nu har jag skrivit ett nytt CV och skickat mejl till rektorn om att få min APU-omdömen.
Det är lika bra att ge sig ut på arbetsmarknaden redan nu... måste ju ha ett jobb när jag kommer hem från Cypern.
Nu blir det undersköterska jobb för hela slanten. Aldrig mer restaurang. Förutom kanske någon enstaka gång .. för skojs skull!



Go´kväll!

Värme!

Min bajsvecka gick över till en härlig helg. Mycket tack vare min älskling som fick kvällspermis igår! Veli najs =)
Men nu dröjer det nog ett par dagar tills jag får träffa han igen, och innan dess kommer jag att gå ut gymnasiet. Maha! Helt oslagbart fantastiskt!

Jag läste en tjejs blogg, som varit serviris på China, där jag ska jobba, förra sommaren,Carro. Hon beskrev sjuuukt mycke stress och massa restauranggäster och som det lät mycket festande. På ett sätt ska det bli kul att åka dit och upptäcka en ny kultur och ett nytt land osv. Men... jag känner mig också lite ångerfull över att jag ska dit. Jag har tröttnat på restaurangbranchen och slitet varje arbetsdag innebär. Jag har tröttnat lite på chargongen helt enkelt, sån jävla partyprisse är jag ju inte! Men, nu är det väldigt sent påtänkt, så.. det är bara att göra det bästa av situationen. Hoppas fyra månader går relativt fort.
Men, tänkt om man vantrivs och verkligen vill hem hem hem!?


Dagens värmebölja har varit helt underbar och jag kan tänka mig graderna man utstår varenda dag där nere på Cypern.
Jag har kollat upp och skrivit ner ett par hotell som ligger vid Fig Tree Bay, där jag och Robin kan bo  när han kommer ner sen i Augusti (självklart den dyraste månaden) =)
Han och jag är bra <3




Antal dagar kvar till avresa:

14


Bajs

Det här har varit en bajsvecka.
Allt har gått emot mig och det är bara bajs.
Imorgon sker den absolut sista redovisningen inom gymnasiet - det ända positiva med den här veckan!



Såå .. mina avslutande ord är föjande: Panik!Bajs!Stress!Bajsbajsbajsbajs!Paniiiik!Ångest?Bajs.





Antal dagar kvar till avresa:

17

Studieplan

Ja, jag har en plan på hur mina studier ska urföras.

  1. Matematik C - Klarar jag Matematik C kursen nu i höst, och fortfarande tycker det är roligt och intressant fortsätter jag med ...
  2. Tekniskt basår/Naturvetenskapligt basår - I kursen ingår Matematik D, Biologi A+B, Kemi A+B och Fysik A+B. Är det någonting för mig och jag känner att det gick bra ska jag söka antingen till ...
  3. Högskoleingenjör Kemivetenskap, 180hp - Eller ...
  4. Läkarutbildning, 330hp

Det är, just nu, dom två stora utbildningar det står mellan. Men, det är först aktuellt om 2 år, för vägen dit är lång och fylld av matematik!






Antal dagar kvar till avresa:

19

Ansiktslyft!

Nu finns det bara NU och framtiden kvar på den här bloggen.
Bort med det gamla tråkiga och deppiga och in med det nya!


JAG ÄLSKAR MITT LIV PRECIS SOM DET ÄR HÄR OCH NU!




Antal dagar kvar till avresa:

20

Skola?

Det är kämpigt att ens sätta sig och plugga inför de stora avgörande skoluppgifterna som ska genomföras i slutet av veckan som kommer. Måste dom trycka in sådana här betygsavgörande viktigheter de sista två dagarna i skolan?





Antal dagar kvar till avresa:

21

Lördag

Igår hade jag en väldigt rolig och trevlig kväll med D och N ute på kolonilotten Skrubba. Vi grillade grönsaker, något marinerat kött (spjuv?) och drack gott vin till det. Vi satt utomhus med infravärme och filt och pratade om allt mellan himmel och jord. Mucho trevligo! Sedan vart det lite kubb och runt 23 satte vi oss med Monopol. D vann solklart med nästan 50 000 kr i hamn och med världens värsta passage på de organga gatorna... Karlavägen och de där.

Nu ska jag gå och möta Robin, köpa godis och sen titta på film och chilla.




Antal dagar kvar till avresa:

22

Långhelg delux

Hej gott folk!
Jag vill bara meddela om att jag nu har 3 obligatoriska riktiga skoldagar kvar!!!
Sedan är allt skolarbete slut för då återstår bara måndagen då det säkerligen är chill-pill i skolan och avslutningsmiddag på kvällen och dagen efter det TAR JAG STUDENTEN! :D

Idag fick jag en stegräknare, så nu ska jag bli lika cool som mami och Natalie som knatar runt som dårar för att få ihop så många steg som möjligt. Jag startade min kl 20 med att ta en promenad. Promenaden resulterade i 4377 steg, på 30 minuter! Sweeet.

Något som också är sweet är att jag är ledig fram till nästa onsdag, då är det picknick med en fröken + klass. Torsdag fredag är det redovisnig och prov - DE ALLRA SISTA PÅ GYMNASIET! Åh! Jag blir alldeles varm i hela kroppen när jag tänker på det! :)


Imorgon gäller följande plan:
  1. IKEA med mami
  2. Vara med Robin :)


Antal dagar kvar till avresa:

25


Packlista

Nu är första utkastet av min noga uttänka packlista över vad som ska med till Cypern gjord. Det blev 9 kategorier med sammanlagt ca. 55 prylar och plagg, inkl. skor och antal trosor och bh:s beräknat. Känns bra.

Idag har solen skinit ganska varmt för en gång skull, och förmiddagen tillbringades i sängen, i soffan, i en annan soffa och ute på Robins terass - i solen. Det var myyyys :)

Nu i veckan som kommer ska vi få reda på våra projektarbetesbetyg! Sedan ska vi även på studiebesök på Skogskyrkogårdens krematorie, hos Sjöräddningen och på SOS Alarm.
Totalt har jag kvar i skolan:
  • Skriftligt prov i Övrig räddningstjänst
  • Inlämning
  • Redovisning muntligt om fett
  • Sedan kommer det säkert något prov/läxförhör i Religionen också
  • ... sedan tog skolan slut!!


Antal dagar kvar till avresa:

28

Internet

Jaa! Fick ett mejl från min chef igår som sa att de ska fixa internet i lägenheten! Det här är bra. Jag kommer verkligen att behöva tillgång till internet då jag, förhoppningsvis, ska plugga Matematik C på distans under min Cypern visstelse. Och sedan vill jag även kunna hålla god kontakt med mina nära och kära här hemma i Sverige såklart!

Vilken lättnad!





Dagar kvar till avresa:

30

Hjälp!

Nu är det bara 1 månad kvar!
Söndagen den 14 juni kl 17.30 åker jag till Cypern. Det är ju snaaart!

Läskigt, kul, spännande, läskigt, kul, spännande, läskigt, kul, spännande, läskigt, kul, spännande
. .

Undrar vad som kommer hända med allt. Med mig och Robin, med mina pluggplaner och med mig. Tänk om jag kommer hem helt förändrad? Nej... det hoppas jag inte! Möjligen några nyanser brunare...!


V i k t i g a  d a t u m :
  1. Tisdagen 2 juni tar jag STUDENTEN! 
  2. Onsdagen 3 juni har jag och Robin hållt ihop i 3 månader :)
  3. Onsdagen 10 juni muckar Robin!
  4. Söndagen 14 juni går flyget mot Prag och därifrån går flyg nr 2 till Larnaca.

RSS 2.0