Det smakar seger!

Nu har jag smakat på ordet ung ännu mer, och jag älskar det! haha :)
Imon blir det dans för hela slanten! SJUKT KUL!


Vänner är värda mer än guld <3




En långvarig midsommarnattsdröm

Ett steg fram, två steg tillbaka.
Alla går framåt. Alla. Själv står man kvar och stampar på samma ställe. Jag har aldrig känt mig så misslyckad som nu. Alla mina planer bara har försvunnit i tomma intet. Om jag bara hade lyssnat på mig själv i våras så kanske jag hade hunnit söka någon kurs eller ett program inför hösten! Om jag bara hade sagt upp mig från Cypern i Mars. Om jag bara hade haft en stöttepåle inför hösten hade jag inte kännt mig lika lämnad. Han rusar in i sin dröm, sitt mål, och jag... jag bara står kvar och tittar. Vinkar tårögt farväl med min näsduk i handen. Om...


Nu känns det som om allt har varit en luddig dröm. Jag har bara en massa känsloladdade minnen kvar som snurrar likt en fluga runt huvudet på mig. Tiden mellan studenten och nu har jag bara drömt. Så måste det vara, ja... det var bara en dröm.
Jag blir så arg! Varför är det alltid jag som står med skägget i brevlådan?

Numera, när jag ser mig själv i spegeln, ser jag en liten flicka. Jag är ung. Bara 19 år. Men jag har alltid tyckt mig se lite äldre ut. Men ända sen de orden, ung, etablerades, har jag krympt och insett hur liten jag är. 19 år.

Jag ringde imorse och tackade nej till intervjun på konditoriet. Jag vill ännu tro att jag lyckats ge intryck på nån annan arbetsplats. Något som jag vill jobba med. Jag hoppas på augisti. Jag hoppas på en nystart även för lilla mig.





Rivning av kök: 2

Nu ryker golvet. Vi har grävt sågspån och fyllt fem påsar redan och vi har mer än hälften kvar!
Fick ett telefonsamtal från ett konditori på Lidingö för någon timme sen. Hon blev väldigt intresserad av mitt CV så imorgon kl.16 ska jag vara på plats för en intervju. Dock så känner jag verkligen inte för att hoppa in på ett café. Nooo! Jag vill ha ett riktigt arbete. Jag väljer hellre att jobba som barnflicka hos en familj med massa barn och städa deras hem, leka med barnen, läsa läxor och laga mat. Känns 150% mer frestande! Men från den familjen får jag först svar på om några veckor om jag får det eller ej. Hmmmmmm!


Något som är säkert är i allafall att jag inte vill ha ett café/konditorijobb. Men, man ska inte sparka skon i baken förns man vet vad det är för något.

På med munskyddet igen för nu ska det grävas golv!


Vi är unga.

Han hade rätt när han sa att vi var unga. Så nu när det gått en vecka, en vecka fylld av efterforskning, så kommer jag fram till att det var ett bra beslut. Vi är unga. Det är väl nu man ska vara vild och självständig. Det är väl nu man ska finna sin väg och påbörja sin resa för att sedan nå sitt mål. Vi är unga.

Nu har jag fem månader framför mig. Fem månader innan det blir nytt år och förhoppningsvis plugg för mig. Jag har en del olika saker jag kan tänka mig att göra:

  • Åka på en volontärresa till Kambodja i 4-6 veckor [Har dock inga pengar till detta]
  • Gå danskurs, reggeaton och shaka asssss! ;) [Har pengar till detta]
  • Söka Aupair jobb i USA för 3-4 månader [Dock verkar alla söka efter 1 års kontrakt]
  • TA KÖRKORT [Det ska jag ha i min hand innan 2010 kör igång]

Allt styrs av pengar. Hela ens liv styrs av pengar. Korv.




Mina muskler blöder ... ?

Jag har sån träningsvärk! Jag kan knappt gå efter gårdagens Body Pump pass. Förra veckan var det vaderna som tog stryk efter afrodansen men nu... nu har den avancerat uppåt och spritt ut sig till låren, rumpan, ryggen, armarna! Känns rätt skönt ändå. Musklerna ska upp till ytan igen, nu jävlar! Trappor är dock värst hah.


Tog cykeln in till stan och mötte upp Ellie, hon badade på söder och efter det köpte jag ett par asheta underkläder. Only for me, myself and I. Och hon köpte ett par hårnålar - mycket lyckad shoppingtur med andra ord!



Tjingeling!

Thurst-daaay

Här var det rondeller! Massvis av rondeller!
Jag fick den stora äran att skjutsa mig själv till tåget idag och då passerar man fyra rondeller på vägen.  Mina första rondeller är avklarade! Hihi :)


Idag försvann även spisen och diskbänken samt det översta tarkettgolvet från köket hemma hos papi, så lite nytta har man gjort idag. På med snickarbrallorna och fram med kofoten! *Arrrgh*.




Det känns väldigt konstigt detta. Denna icke-kontakt. Allt är så tråkigt. Jag vill fråga hur det gått med resan, hur läget är, berätta att jag såg en älgko på fältet utanför oss igår kväll, att det kom fram en jäktad kvinna med fransk brytning när jag gick mot tunnebanan på centralen. Hon frågade mig vart jag köpt mina byxor, hur mycket dom kostade, vart, hög/låg midja. Jag vill säga att du saknas i min vardag, i min säng och i min famn. Jag vill säga att du är underbar och har en egen nyckel till mitt hjärta i din hand.




Glömma Gå vidare Drömma

Idag var en sådan dag då jag bara ville krypa ner under täcket och släppa lös dammarna och sova. Sova sova sova. Glömma Gå vidare Drömma.

Men tro inte att det blev så för det. Jag hamnade bakom ratten på en landsväg och körde flera mil istället!
Det är kul att köra bil, och denna gången blev det inga rädda skrik och gormande från passagerarsidan heller. Allt bara rullade :)




Tut-tut!

ÖVNINGSKÖR

Hah. Detta blev tredje gången som jag och pappa satte oss i bilen för att övningsköra. De första gångerna har vi tillbringat på en grusplan för övningskörning, men ikväll fick jag ett ryck och ville prova vägen!
Jesus! Pappa gormade och blev rädd och jag glömde lyfta foten från gasen när jag skulle växla och det hela gick liiite för hastigt. Det var en spännande och väldigt kort tripp mellan Bergåsen - ICA t/r.


Nu ligger fokus på att få ett jobb. Håva in stålarna och skaffa mig en sysselsättning, i och med att min sysselsättning drar till Linköping. Så nu måste jag få tillbaka mitt liv som jag i princip avsade mig för att blir mer tillgänglig för mig och min sysselsättning. I alla fall. När jag har fått ett jobb och fått tillbaka mitt liv så blir det att ta körkort i höst, söka sjukgymnastutbildning och vara glad och känna mig snygg, lycklig och åtråvärd ändå! Eller snygg, sexig ocg singel!



Och som mina underbara killkompisar har sagt "Han fattar inte hur fin du är!!" så avrundar jag detta inlägget, för det stämmer.

Vädret mår som jag

  1. Gråter man för att man tycker synd om sig själv? - det funderade jag på inatt...
  2. Nu blev det tomt.
  3. Det gick från "Vi" till "Jag" och nu vette fan vad jag ska göra.
  4. Ensam, arbetslös, plugglös, dumpad.

Det står STILL.

Rivning av kök: 1

Igår, måndag, inleddes vårt rivande och stånkande av pappas kök. Det blev sammanlagt 3 tripper till soptippen med fullastat flak av gamla fula skåp i nån blandning av grisrosa och brunt - väldigt osmakligt om ni frågor oss här som river!
Ut med det gamla och in med det nya! Det är vår refräng på Bergåsen.


Så här mina vänner, såg köket ut innan vi fick på oss handskarna!



Och efter första dagen kan man tydligt se processen och en ljusare framtid för vårt lilla kök...



Dag 1



Dag 2




Och nu på kvällen ska vi riva ut masoniten på väggarna och klistra på gipsskivor!
Detta är bara för kul och det kommer blir så fint när vi väl är klara :)



Nu ska vi hugga in i gipset,
Ciaao! *;)







5 juli

Att sitta ute och dricka ett glas vin i solens sista strålar på kvällen har blivit något av en härlig vana.
Nu är jag hos papi och vi ska ikväll påbörja ombyggnaden av hans kök. Ikväll går starten med att lassa in porslinet i lådor och imorgon blir det rivning. Det ska bli sjukt kul att få riva det där oanpassade, konstiga och bastuliknande rummet så far min får sig ett ordentligt och stiligt nytt kök i slutet av sommaren!

I fredags firade jag och min man 4 månader! Jag är helt fascinerad över att vårt förhållande har hållt i över 3 månader. Rekord! Och allt känns helt underbart asbra :)



Nu ska här röjas i köket!
Ciaao!


RSS 2.0