Formsvacka

Ja... som en fortsättning av förra inlägget så kan jag nu konstatera att jag hamnat i en svacka. Hade körlektion idag med, gick aningens bättre än igår men verkligen inte bra! Det här med att ta körkort känna precis som att läsa Matematik B kursen, igen. Ååå, vilket slit och vilka tårar! Jag vet hur man ska göra, men kan inte få in det i praktiken. Idag sa min lärare " Det känns inte som att du anstränger dig för att göra det snyggt" . Och det känner inte jag heller. Jag har dessutom blivit lite nervös inför att köra snabbt och bromsa! (Vi övade lite inför moment som kommer på Gillinge) Hah, känns sjukt lovande det här. Tror min hjärna börjar bli mosig av allt jobb, alla krav, dålig sömn och dessutom går det nästan alltid en vecka mellan varje körlektion. Inte bra :(


MEN. Imorgon är jag lediig! Ska bli helt underbart att sova ut, åka in till stan på lite ärenden och sen träffa Fia och Ellie för en lunch! :) Btw, har tagit cykeln in till stan nu två dagar irad. Det tar lite längre tid än tuben, kanske 10 min extra, men det är så härligt att cykla! Hade dock otur med vädret idag... motvind och grådask. Får se om det blir bättre imorgon :)


Sååå .. vad gör man på en ledig onsdagkväll? Och jag vill inte städa mitt rum, planera, tänka, plugga...

SOVA!



Out of controll

Vår. Det är vår ute nu! yehoooo :)
Tog cykeln in till stan idag, premiär för i år! Helt underbart!
Dock tog den underbara dagen slut när jag nådde fram till trafikskolan, drypande av svett och någon minut försenad... Och sedan gick det bara nerför. Usch, jag skäms över hur jag körde idag! Blä. Det gick verkligen extremt dåligt. Gillingebanan får nog vänta till efter London i allafall.

Jag får skylla på att min hjärna är överbelastad och full med för många "När?" och "Om?". Min hjärna går kapput direkt. Kontrollfreak - I know.


Sitter på jobbet och andas lite, för nu börjar ruschen. Fy vilket bakslag. Hur fasen kan jag inte bara göra som jag tänker när jag väl sitter i bilen?! Urk.


Jaja, bättre lycka imorgon förhoppningsvis. Nu ska här matas tanter!


                                                                   Ciaaaao
                                                                       ♣


Godnatt

Då var denna helgen förbi. Den också. Det går snabbt framåt nu! Jag har tillbringat min helg med att jobba. Surprice! Var även på bio och såg Alice i Underlandet med familjen ikväll, vilket var väldigt mysigt. Den var väldigt annorlunda från originalet, men ... med Tim Burton kan man inte förvänta sig någonting annat heller. Det kändes dock lite som Sagan om Ringen och lite andra sådana där sagor.

Jag har även förföljts av en huvudvärk hela j*kla helgen. Den vill inte försvinna! Jag har provat dricka massa vatten under en dag men det resulterade bara i ett oändligt kisseri. Jag har knaprat alvedon och jaaa .. chanslös.
Dock tror jag inte sömnen har varit komplett. Dels för sommartiden = -1 timmes sömn, men även mina mardrömmar. Jag har börjat drömma helt sjuka drömmar! Natten till idag vaknade jag två gånger av två helt olika mardrömmar och ville inte somna om förns jag kommit på bättre tankar. Och att vakna sådär kan ju inte vara så återhämtande...

Upp imorgon bitti igen för ännu en dag på jobbet. Dags att försöka slumra gott nu med andra ord.

Ciaaaao

Planering!

Sitter och planerar min vår och sommar för fulla muggar!
Varit på möte på Nacka Seniorcenter idag och ska gå introdagar i april :) Nice! I sommar blir det till att jobba i Nacka istället för i stan där jag jobbar nu.

Mycket pengar att hålla reda på nu. Resor och körkort. Har många utflykter som ska till under sommaren :) Hoppas de går ihop med min ekonomi allihopa bara!
Men det känns lugnt nu som jag har räknat ut.
Detta kommer ske:

LONDON 15/4-18/4
ÖLAND 10/6-17/6
TÅGLUFF 10 DAGAR I JUNI
TURKIET EN VECKA MED MARIELLE -  AUGUSTI
(FRANSKA RIVIERAN MED ANDREA OCH TOM  - AUGISTI)

Och där i mellan jobb! :D

Ska verkligen lägga i en växel vad gäller körkortet nu. Tappat motivationen ett tag, för mycket jobb och för få lektioner och ja... det har inte gått bra på lektionerna vilket gör mig besviken på mig själv. Har bara fem lektioner kvar på min intensivkurs, vilket betyder att jag kommer behöva köpa fler i vår. Kanske tio stycken till. Vi får se. Jag siktar på att ha mitt körkort i handen i juni. Nu ska jag plugga lite teori och verkligen läsa igenom körhäftet så jag INTE kommer göra de där dumma små felen imorgon!



Åh vad jag älskar att planera! Räkningar, lönen, resorna, körkortet ... mums. Skriva upp kostnader och allt. Hah. Kan sitta i timmar med att bara planera och skriva :)
Men de där timmarna finns inte idag. Min enda lediga dag denna veckan, och den är redan snart slut - så nu måste jag hugga in i mitt körkort. Plugga skyltar måste jag göra också! Nu börjar mina lärare ställa kniviga frågor till mig under körningen hah, bäst att plugga.



OBS. Jag fyller år om 14 dagar! Wohooooo! SYSTEMET haha ;)





Kick it

Gott folk,
Jag har piercat mig! Ja, jag tröstäter inte - jag tröstpiercar mig. Och tröstäter .. oftast.
Och, detta är min andra stora piercing p.g.a dåligt väder bland känslorna. Hah... känns bra!
Uscha... vilken rövardag. Fokuseringen har legat och stampat på 0 hela dagen lång. Tankarna har snurrat runt runt runt och jag fattar fortfarande ingenting. Men, nu mår jag faktiskt riktigt bra! Ett adrenalininslag är inte så pjåkigt!
Speciellt inte när man har en vän som N :)

Nu har jag en hel vecka, av jobb, framför mig och på fredag är det LÖN! Woho :D Än en gång - MÅNADENS BÄSTA DAG.



Vill ni se någonting kul förresten? Hah, kunde inte inte le när jag såg dom här grabbarna! Med tanke på bakslaget igår så var det en god prestation!

Obs, finns flera som bara är så schööööna!

 

 



Unket


GE MIG APRIL NU!


Vill ifrån idag. Vill ifrån den här helgen. Hela veckan har varit hemsk fysiskt som psykiskt. Som jag skrev i det förra inlägget - man vet aldrig vad som sker, och mina farhågor besannades. Tyvärr.


Hur ska man kunna lita på någon med testosteronpumpar, när alla är precis lika sviniga och fega? Det är min stora fråga. Någon som har svaret?





Nu är jag trött på det här. No man No cry - indeeeeeed.


Tjing!

Sö(m)ndag

Tråk söndag med tråk väder. Sitter på jobbet och väntar på att få ge tanterna lunch och sedan ge mig själv lunch. Det positiva är att arbetsdagen snart är över. Bara 5 timmar kvar!
Efter jobbet ska jag möta upp K är det sagt, men efter den här helgens falerande planer vågar jag inte hoppas på för mycket. Vi får se vad som sker!


Åå vad jag önskar att det vore påsk. April! Solsken och tygskor!
Då kan man vistas mer utomhus, ta långa promenader, äta glass i solen... ja, tänk så mycket enklare dejting hade varit då! Vad ska man hitta på nu liksom? Mina idéer och fantasier börjar rinna ut, trots att jag är Stockholmsbo så har jag ingen aning om vad staden kan erbjuda rent romantiskt. Är Stockholm ens romantisk? Kanske räcker det med ett mysigt café? Bowling? Rosor, choklad...


Jaja! Det blir väl kanske vad man gör det till. Helt enkelt.

                                                                               ♣





:)

Okej, nu är jag glad igen. Det är kanske som han sa:
Det finns inga problem, bara lösningar.



Godnatt!

Runda former

Jaha jaha. FREDAG. Har varit ledig idag, och sjukanmäld på jobbet de två dagarna innan dess. En liten minisemester med andra ord. Tre hela dagar från jobbet! Tro inte att dom inte har ringt mig varje dag ändå för att fråga om jag kan jobba!? Svaret hos naprapaten i onsdags var att det inte var ischiasnerven som spökade, utan det är antagligen någon muskelkramp eller liknande. Så nu har jag stretchat och smörjt in med linnement så gott det går och idag kan jag känna mig nästan helt återställd. Äntligen kan jag gå upp för trapporna igen!

Idag var planen att vara med K, men så blidde det inte. Så nu har jag istället bakat en morotskaka som jag ska ta med mig till jobbet imorgon! Och nu ska jag pälsa på mig lite mer kläder och åka in till söder för att gå på kvällpromenad med Natalie. Ska bli skönt att lufta sig lite. Tänk vad problem man alltid ska behöva ha. Kan inte allting bara flyta på? Inga stora problem, men lagom små för att grubbla och tänka och undra och vrida och vända.


Hm... synd att jag bakade kakan i en rund form, då kan man inte nalla en liten bit av den.... :P


Nu ska jag dra mig. Ha en trevlig helg!



Smärta!

Som en blixt från en klar himmel fick jag bitande ont, i vad jag antar är ischias, igår eftermiddag.  Att lyfta benet var som att planera nästa tre-stegs-hopp och det gjorde så ont! Hela höften, svanken och rumpan på vänster sida bara ilade och spännde. Aj. Kom hem haltande och med gråten på ögonkanten, AJ!

Idag har jag sjukanmält mig från jobbet och har fått en tid hos Naprapathögskolans Klinik kl:15.00 för att få en undersökning. Usch. Det har blivit mycket bättre över natten, men jag känner fortfarande av smärta och att det inte riktigt är som det ska.



Inte så trevligt direkt, men om man ska vara huritg och se det från den positiva sidan, så är jag "ledig" idag. Fantastiskt! Nu tänkte jag titta på Den Lilla sjöjungfrun, göra lite fruktsallad och en smörgås och försöka ligga stilla. Rörelse = smärta.



Ha en bra dag i.... SNÖN?! wtf. Att det aldrig ska sluta snöa .




Lång väntan

Heeeeeeej!
Nu har jag skickat in min ansökan till Högskolan inför HT-2010. Juristprogrammet på Stockholms Universitet!
Ja, nu återstår det bara att hålla tummarna och hoppas man blir antagen. En lång väntan som sträcker sig ända fram till juli (om man har tur och kommer med Urval 1)...


Vill verkligen börja plugga nu. Tänker på det varje dag och jag längtar så tillbaka till skolbänken. Tuffa tider med höga krav och högt tempo är vad som väntar, men jag vill komma igång nu :) har haft mitt "sabbatsår" och har blivit väldigt motiverad till pluggpluggpluggplugg.

Om exakt en månad sitter Fia, Ellie och jag på något schysst hak i London vid den här tiden och skålar över att vi alla har fyllt den ärobara åldern 20! (23 dagar kvar för min del) :) Det ska bli så härligt att få byta bort jobbet en helg mot London, shopping, utställningar och en helt oupptäckt storstad!


Denna veckan är fylld av jobb. Ledig fredag och resten jobb. Måste hinna träffa K minst en gång denna veckan... blir nästan lite distansdejting p.g.a mitt bajsschema som inte ger mig några ledigheter *suck*. En sak jag har kommit underfund med nu när jag i princip har bott på jobbet är - Pengar är inte allt. Att hinna umgås med sina nära och kära har om än större betydelse, liksom att hinna ta hand om sig själv och sin kropp.

Med de orden sagt ska jag börja tacka nej och inte slavarbeta något mer. Jag är trots allt bara timmis, så jag har all rätt i världen att säga nej till deras desperata telefonsamtal.
Nu ska jag se Saltön med mamsen och dricka te!


Tjing!



Andra bullar

Män är från Mars och kvinnor är från Venus. Ja, då var det dags att börja tjata och klaga och inte alls förstå vad som pågår i killars huvuden. Undrar om man någonsin kommer att hänga med på deras tysta noter . . .'
Hur ska man veta när man inte får några ord? Hmpf. Comlicated shit.



Jag tror nog killar är från Pluto.






Det var det jag ville åstadkomma med idag, efter x antal dagars uppehåll.

Annars då? Jag jobbar. Surprice! Extremt tråkig vardag jag skaffat mig nu.
Men snart är det april, och då mina vänner, då blir det andra bullar!



Nu borde jag krypa ner och sova, upp innan tuppen imorgon igen ... Jag vill börja plugga nu!


In style

Ja, i lördags blev då håret omgjort av Björn Axén-gänget igen! Ingen catwalk denna gången tyvärr, men det kommer fler gånger ;)

För övrigt så händer inte mycket mer än JOBBA i min vardag. Jag träffar vänner och en fin pojk så ofta jag kan och snart ska jag springa iväg till Spinning. Full fart framåt.




Så här blev det!

BlondiBlondi ♣

RSS 2.0