Fuck youuu

Skön låt!



Bye Septembrrrrr

Med Coach Carter, honungste, hemmagjord juice och krasslig hals ligger jag nerbäddad och njuter av min lediga dag! Fiskar upp låtar från filmen skriven ovan, som är så sjukt bra!
Här ska ni få en schööön låt


TO THE WINDOOOOOOW!

 

 

Jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar tills det är dags för Arlanda! 27 november ftw!!

Och, jag ska erkänna en sak... jag saknar han, men jag är inte ledsen längre. Det blev så tydligt igår att han inte är borta som hjärnspöke än, men jag tror jag nöjer mig med att ha det hela i bagaget. Kan inte göra mer eller någonting annat... bara se framåt :)

 

I helgen ska det shakas! Ledig hela helgen :D Och idag tar september månad slut med nära 200h jobbade :) NÖJD!

 


Let´s do this

En smockad vecka har börjat, och den startade med en heldag på jobbet, vad annars... hah, jag borde få ett eget rum på det där stället! Och resten av veckan löper i samma anda. Full rulle hela dagarna, är dock ledig lite i mitten :)

Tisdag: jobba + middag på Greken med Marielle
Onsdag: Ledig och fin fin middag hos Kristoffer (Han har lovat göra något avancerat och bjuda på vin! Hah, ska bli intressant detta :P)
Torsdag: Ledig och återträff på Dagis Kompassbacken som firar 30 år hah, klart man ska dit! Efteråt blir det kusinmiddag :D Ska bli så kul!
Fredag: jobba
Helgen: Ledig so far!

Ingen dum vecka med andra ord :)
Har en känsla av att mina lediga dagar kommer att förvandlas till jobb några av dom :P Men, behöver man pengar, så behöver man. Ändå inget kul att vara för ledig :P



Dags att slumra,

Yo

A men shit yao. Tråkig stämning det blev på den här sidan då!
Ska bli mer positiv och se framåt på vad som väntar!

AUSTRALIEN BABY! :D

Sitter som vanligt på jobbet och det börjar kännas att man jobbat 3 heldagar inom loppet av 4 dagar samt en kväll där i mellan med lite sömn... Snart lite ledig iaf .

Men jag älskar känslan av att tjäna mycket pengar! Nästa månad kommer bli guld och gröna skogar den 26:e. Ka-ching! ;)






Man är ju bara människa...

Sådär ja, inte en enda kaka har slunkit ner idag! :P Bakade dock lite råg-scones här på jobbet imorse, och det var gott. Smör och marmelad på och en kopp te med bra arbetskamrater :) Sitter fortfarande på jobbet och slutar först 21.15 idag. Långpanna = Cash baby!

Man ska nog aldrig gå bakåt... Kanske bäst att ta bort totalt istället. Man är väl redan svartsjuk och svag som det är, liksom. Hmpf. Dagens tabbe stod iaf jag för, bara dumt.

Men man lär sig av sina misstag.
Dags att återgå till gamlingarna,
Ciaaao ♣


Hjälp...?

Är det nu man ska börja skriva ballader om hjärtesorg och kärlek?
Hjärnspöken som är på tankarna 37645203 gånger per minut. Jag saknar så hårt att jag hamnat i en slags behaglig domnad. Jag äter upp min saknad. Hah, hemskt men sant, och redan konstaterat av mina kollegor på jobbet.
Nu kan jag faktiskt känna medlidande med dom som tappar greppet vid stor sorg och blir andra människor både till kropp och själ. Inte för att jag är illa däran... men det räcker med det lilla jag begruvar mig över för att äta upp alla kakpaket på hela servicehusets två våningar.


Jag fyller ut mina dagar med jobb, så får man i alla fall ut pengar i slutändan. 198 timmar jobbade snart denna månad. Siffrorna formar sig bra i munnen när man säger de högt. En stolthet. Jag kan jobba.
Antar att man ska, som alltid, uppskatta det man har.





Jag vill, men jag kan inte gå bakåt. Inte än. Sårad och jag stängde av, gick in i mitt skal och låste om mig. Jag vill, men vet att det aldrig blir så som jag vill ha, så varför ens tänka tanken? Men tanken har jag där i drömmarna, när jag vaknar, på dagarna, på kvällarna, 86400 sekunder/dygn.
Fan. Livet är bra härligt!
Men som sagt, jag kompenserar med wienerbröd, ballerina, singoalla, massvis med Mariekex och digestive.
I will survive!





En helt vanlig torsdag...

Blame it on the boogie är på, ugnen är på, jag är på, dammsugaren är på...

Ikväll blir det middag med syster och hon bjuds på kyckling i salviasås med pasta och sallad :) Kommer bli gott!
Efterrätten är på G  a s   w e   s p e a k  och är en toscakaka!

Blir ingen fotboll med pojkarna idag, tur är väl det! Hah... min rörlighet är liiite begränsad idag, dock inte så farlig som den skulle kunna vara. Så next time - watch out!


Ha en trevlig kväll alla,

Schöön

PANNKAKSTÅRTA FTW!

Den blev faktiskt ganska smarrig dessutom. Tom ordnade grädden, Andrea värmde upp stekpannan och spelade skön musik och jag stod för stekandet utav pannkakorna!

Sjukt bra teamwork :)

 


Idag har jag även spelat fotboll!!! Jag dör av lycka :D SÅ längesen och jag älskar det. Har verkligen inte samma fysik som när jag spelade i division men åååååå, underbart!
Jag känner redan nu att jag inte kommer kunna röra mig normalt på ett par dagar hah. Fet kuligt i allafall :)
Kompenserar att det inte blev någon springur i spöregnet imorse ...

Dags att sova, jobb imon bitti igen!


♣Tjing!

 

 

The CreamMaestro!


Såpbubblor

Okej. Dags att ta tag i sig själv (igen). Allt känns som en enda gröt! Ingeting är roligt längre.. eller, jo. Kvällen på Soft Kök&Bar i helgen var underbar. Kändes nästan som att vara tillbaka i Alanya. Svetten, dansen, musik och skönt folk omkring. Det är kul. Men resten... vardagen känns som rena rama höstdepressionen.

Imorse gick jag upp tidigt och sprang lite, och detta ska bli en ny vana. I somras sprang jag från Slussen till jobbet på morgonen och det ska jag även göra imorgon. Duschar man och fixar sig på jobbet istället. Smart va? ;)

Något som blir kul imorgon dock är Pannkakstårtan hos Tom! haha... jag har skrytit om mina dussin med pannkakor jag stekt i helgen på Facebook, och vem får man på kroken om inte Tom :P Så... Imorgon ska det gräddas pannkakstårta med Andrea och Tom efter jobbet. Me like :)


En rolig sak som hände idag dock! Förra hösten ansökte jag om en tjänst som servitris i de Italienska alperna, men då hade de fått så många sökanden som var mer kvalificerade än mig så det blidde ingenting utav det. Men, imorse när jag kollade mejlen så fanns där en förfrågan om jag var intresserad av att jobba vintersäsongen där nere hos dom! Haha.. snacka om att jag blev paff! Meeeeen jag är i Australien under starten av säsongen, över julen ex, så det blir inget i år heller. Sjukt kul ändå :) Lite eftertraktad kan jag känna mig i allafall.


Några ting som skulle få hela humöret att vända sig till vanligt strålande leende är:
  1. LÄGENHET
  2. PENGAR
Men oftast behöver man både och för att lyckas nå Nr. 1. Och ja, wish me luck! Hela min lön går åt till hyra, räkningar, liiite bospar, spar till Australien. Och hur fasen investerar man i fonder och aktier, hur ska man kunna välja en med vinst? Bööööh. Känner mig som en såpbubbla mest hela tiden.


JAJA. Man kan inte få allt här i livet. Jag önskar mig en fyrklöver!


Relight my fire

..For fuck sake!
Vad jobbigt det blev. Och grått. Och kallt. Det är med all säkerhet höst. Men, nu är det snart mitten av septembe redan och mitt break från svealand, till Down Under, infaller om exakt 83 dagar! Låter inte så mycket ändå ... :)


Nej, långpanna idag och dagpass imorgon. Ingen stimulerande helg direkt... Dags att växla tankarna och se framåt. Man kanske ska göra som man alltid gjort - skit i att leva i nuet, tänk framåt!


Är man en drömmare så är man...


Min livbåt

AUSTRALIEN. Åh! Jag blir så lycklig av att bara tänka på det! :D
Min mage snurrar runt och jag kan inte hålla mig för att le mitt allra största leende.
Det som är kvar att ordna innan avgång den 27 november, är:

1) Greyhound Busspass
2) Försäkring
3) Ryggsäck - jag tar den ryggsäck jag hade på tågluffen tror jag...
4) Hotell i Sydney inför hemresan den 28 december :) Måste lyxa till det lite efter alla hostels...

 

Tro mig, jag behöver den här resan mer och mer för var dag som går. Lämna allt slit å släp, höstens kyla och ha en mittpunkt att titta framåt på när allt känns som skräp. Min resa har blivit min livbåt.

Dags att börja om från början och fokusera på mig nu. NU nu NU.

 

 

It´s only me, myself and I.


RSS 2.0