Work work

Torsdagen är i full rullning och här sitter man i personalrummet på jobbet och andas ut lite. Har tryckt i mig lite wienerlängd och en muffin :) Började passet med att duscha tre personer och fick till råga på allt veta att vi är en man kort under kvällen! Men, en timme försenad så dök en vänlig själ från en annan avdelning upp! Usch usch. Underbemanning = stress!

Mysig lunch på Vapiano i G:la stan med Marielle innan :)
Ungefär det jag hade att säga. Hah. Ha en schysst kväll!

Men in tights

Baletten på Operan var väldigt fin och bra! Det var tre "små" baletter, utdrag, 25 min långa. Två av tre tyckte jag var fantastiska. Många män i trikåer på en och samma kväll! Delicious ;)

Inte helt fel med en sådan här dag mitt i veckan. Gillingebanan och sedan Operan :) Sweet!
Nu är det dags att släcka. Duty calls in the morning. Natti!





Halkbanan - Check!

Wohoo! Nu är både riskettan och risktvåan avklarad! :D Det gick faktiskt bättre än jag kunde hoppas på halkbanan idag. Började lite knackigt när jag inte visste vad jag skulle göra riktigt, men sen efter några timmar släppte nervositeten och jag lyckades med det som skulle göras :) Weeeeeeeey!


Nu har jag fyra inbokade körlektioner kvar och ska försöka ordna schema så det inte blir så mycket jobb, som det är denna veckan, utan så att jag har tid att plugga och övningsköra med pappa mer :) Ska boka proven nu i veckan tänkte jag också... :)
NU jävlar!



Snart är det dags att dra sig mot Kungliga Operan för att skåda balett i olika fomer! Ha en skön tisdag :)


Just nu

Så var det söndag igen och den här veckan har gått ruskigt fort! Visserligen försvann fyra dagar i London + resan hem. Känns ändå som att veckorna springer iväg mer och mer ju äldre man blir!

Veckan jag har framför mig ser ut så här:

Måndag: Körlektion kl. 8.15
Jobb kl. 13.00-21.00

Tisdag: Ledig från jobbet
Gillinge halkbana!! kl. 10.15
Balett på Operan med mamma och syster :)

Onsdag:
Jobb kl. 8.00-15.30
Middag med Natalie & Märta :)

Torsdag: Körlektion kl. 8.15
Lunch med Marielle :)
Jobb kl. 13.00-21.15

Fredag: Jobb kl. 13.00-21.15

Lördag: Jobb kl. 7.30-15.30
Hem till pappa :)

Söndag: Jobb kl. 7.30-15.30




TADAAA.
Där har ni en vanlig vecka för mig numera. Jobb varvat med körlektion (=låååånga dagar) och sedan får man trycka in luncher och middagar när det passar med vännerna och schema :P
Men, får en saftig lön nu på måndag! ♥



Nu ska det ätas middag och sedan blir det teoriplugg för fulla muggar :)
Tjingeling!




Home sweet home.

Sådär ja. Redan en dag på jobbet avklarad efter hemkomsten igår förmiddag. Hemresan från London blev som känt för många andra, en resa i sig. Flyget var inställt och alla färjor var fullbokade fram till onsdag morgon. Istället för att sitta på ett rör i luften i två timmar, blev det färja 7 timmar och bil 19 timmar. Ingen höjdare precis!
Men hem kom vi i allafall, allt tack vare Thom och Oscar som satt vid ratten under hela färden från Hoek van Holland via Tyskland, Danmark och upp till Stockholm! :)


LONDON mina vänner har allt! Woy vilka snygga kläder och skooooor!!! Tror inte ni vill veta totalsumman som spenderades i butikerna under dessa fem dagar >_< hah. Mycket.
Vi utnyttjade alla timmar på dygnet till att shoppa shoppa shoppa och se så mycket av London som möjligt, men gatorna omkring Piccadilly Cirkus blev en favorit :) Mumsiga affärer där.

Med mig hem i resväskan kom dessa:

fyra stycke klänningar
två koftor
en skjorta
två shorts
en kavaj
två linnen
två bh-set
7-pack strumpor
tre stycke strumpbyxor
två par klackskor
två par tygskor
ett par gummistövlar
ett paraply
en väska
+ lite krimskrams till mig och vänner :)

FINFINA grejer!


HEJ TURIST!




Askmolnets effekt...

Vi ar strandsatta pa en o!!!!!

L O N D O N !

NU BÄR DET AV! Klockan är på tok för tidigt, vi är incheckade, väskorna är lätt packade, jag är så trött att jag skriver ihop orden här (har tagit mig kansdke fem minuter att få denna text fläckfri) och frukosten står framdukad på bordet i köket. VI SKA TILL LONODN BABES! Snart! Idag! :D:D:D

OCH Inte att förglömma....



GRATTIS FIA SOM FYLLER 20 ÅR IDAAAAAAAAAAAAAAAG! HELT GAAAAALET :D



Nu knorrar min mage som en stucken gris, därför tänkte jag nu säga HEJ DÅ och önska er en trevlig helg är hemma i Sverige! :)
Vi landar på Heathrow kl: 9.00 (Vi har inte kommit fram till om det gäller Svensk eller Engelsk tid än- men det visar sig väl!) SKÖT OM ER DUDES!







Laddar

Ibland är det helt underbart att jobba kväll, idag börjar jag 13.00 och då hinner man sova ut, ta storslagna frukostar, piffa till det en aning hemma, fixa "middagen" och idag - packa det lilla som ska med till Lonodon!

Till frukost blev det pannkakor framför Bolibompa. Men, finska dockor är inte alltid så underhållande som man kan tro, så vred upp volymen på radion i stället och virvlade runt i köket, diskade och grejade! Känner mig nöjd med min insats  :) Hah...


Men nu är det tiden som virvlar iväg från mig ser jag, dags att packa och ordna sig inför arbetsdagen jag har framför mig!

So long folks





Det börjar bli torsdag!

Nu har jag bokat in mig på minimanikyr + fransk lackning hos Scratch Nails i Åhlens City, som jag fick i födelsedagspresent av Marielle! På onsdag innan jobbet fick jag en tid. Dagen innan Londonresan :) Då är man fin om fingertopparna till och med! Jag har även bokat Gillinge halkbana nyss (!) och ska även boka in mig på den teoretiska delen imorgon. Glömde min kalender på jobbet, så jag vet inte vilket av datumen som funkar just idaaag. Hoppas bara att jag inte gör bort mig totalt på körlektionen på onsdag, så jag är redo för halkbanan om några veckor!


Gu´ så jag går runt och tänker på körkortet. Hela dagarna snurrar det tankar och funderingar om hur jag kommer klanta mig på nästa lektion och vad han kommer säga då. Ja, ni fattar galoppen. Men men, ingen som har sagt att det ska vara enkelt att ta körkort!
Ikväll är en ledig kväll, vilket det finns alldeles för få av tycker jag. Burit upp kabinväskan som ska med till Britannien och som enbart ska fyllas med: Necessär, underkläder och en klänning. That´s it. Tom dit, full hem! Det är den stora planen :D


Ja ni, nu ska jag avnjuta en film och gosa ner mig i mitt blommiga täcke. Go kväll allesammans!



Tulpaner, mannen

Ey yo peps!
Har ni tänkt på att det börjar ploppa fram lite vårblommor i rabatterna och i dungarna nu?
Nu när jag fyllt år har jag fått flera dussin tulpaner! Den finaste blomman som finns nästan, tycker jag.
Sådana här ska jag ha på mitt bröllop!      




Så fina prinsesstulips från Carro!


Från blommor och bin till ... LONDON! På torsdag morgon händer det! Det har gått så sjukt snabbt och äntligen är vi framme vid den veckan då det sker. Vi ska till Londooooooon! Kommer bli helt galet. Shopping med STORA bokstäver, uteliv, mat, bubbel och babbel!



Nu ni, nu ska jag greppa en till macka  och dricka upp mitt te. Sedan är det dags för natti natt. Upp och jobba imon bitti igen!





Tips, Lyssna på Ellie Goulding!
Mums.





sleeep is cheap

Dagen efter dagen. Magen känns upp-och-ner och att somna till en film har aldrig varit mer lockande. Men i stället ligger jag i sängen och lyssnar på musik och funderar. Karriärval, mitt utseende, mig som person, mina pojkvänner som varit och som alla har gått åt skogen. Om hur vissa lyckas med mycket medan andra lyckas med mindre eller inte alls. Vart man ska träffa den där som får magen att göra en 360 och bröstet att vilja studsa som en gummiboll. Tänk om det aldrig kommer inträffa för mig? Besvarad kärlek. Obesvarad kärlek som finns överallt och god mängd av. Ja ni, det finns många allt för stora tankar som virvlar runt. Dock har de flesta en och samma komponent - bekräftelse.



Hade en jätte trevlig kväll igår med många fina vänner på middag. Hann inte ta några bilder, men det blev en fin och god tillställning i allafall :)

Imorgon blir det jobb 7.30-21.15. Heldag med andra ord. Me like money :)
Nu blir det film nr 2 för idag - My big fat Greek wedding. Godnatt!





En vuxen flicka

Det gick ASBRA på körlektionen idag. Det började helvetiskt dåligt, men... efter halva lektionen körde jag som jag vet att man ska och kan - voila! Fick en stjärna i kanten för sista halva av lektionen :D Efter körlektionen åkte jag och handlade inför kvällens bravader, vilket även inkluderade SYSTEMBOLAGET! Kändes som att gå runt på en Tax-Free butik på Vikingline :P SWEEEET !


Sjukt bra dag detta! Middag, fest, dans, alkohol, mat, tequila, goa vänner och schysst musik. Wop wop! :D
Nu ska jag höja musiken och hugga in i städandet. Dammsuga, torka golven, putsa, damma :) Runt 16 tiden droppar Andrea in och då är förhoppningsvis matlagningen i full gång. Bilder kommer .



TONIGHT´S GONNA BE A GOOD NIGHT!



Swing it ♣




Tjugo!

                                                 Gissa vad det är för dag idag?!


                                                                   DET ÄR MIN FÖDELSEDAAG!

Jag fyller alltså 20 år idag! Extremt roligt, hah ... Har dock inte hunnit besöka Systemet än idag, men det hinns med en annan gång :)

Är på så himla bra humör som gräddet på moset, för... hur kan man inte vara glad när man har så fina vänner som ringer till en kl 7 på morgonen för att sjunga en knackig grattis-sång!? :D Och frukost på sängen. Inte att förglömma! :) Sedan så har jag även varit på besök hos Urban by Björn Axén idag och fått håret iordningfixat! Så nu ser det ut som för en-två månader sen igen :D (Helt gratis!)
Det lönar sig att vara hårmodell åt kreativa genier :)



Just nu sitter jag på jobbet och ska snart börja arbetsdagen som sträcker sig fram till 21.15 ikväll. Så vi hade en mysig familjemiddag igår kväll istället, med god mat, vin, praliner, paket! och mah-jong :)
Fick dels en jättevacker glasblåst ring av min syster som hon köpte i Venedig och av far min fick jag mitt efterlängtade "ljudsystem" till min dator. ÄNTLIGEN HAR JAG EN BAS.
Smått och gott med andra ord :)


TACK ALLA för era fina gratulationer <3


Going going ...

Ey Waaazupp?! Jag har kört dryga 10 mil idag! Både på landsväg, små krokiga vägar och lite stadstrafik :D
Det gick faktiskt väldigt bra, tycker jag själv. Jag övningskörde med pappa och fick äran att  skjutsa hem Elsa med katt till Bromma och sedan efteråt köra hem mig själv till Bagis. Suveränt! :) Mycket bra att ha en pappa som har en bil...!


Imorgon börjar jobbet igen, varit ledig en hel dag (!), så det blir upp tiiiidigt imorgon bitti. Dock ska jag iväg på en lite dejt ikväll :P Får se hur lång den blir... måste hinna få min skönhetssömn också ;)
Nu är det ju faktiskt bara EN dag kvar av mitt liv som 19 åring. Fantastiskt! hihihi



Känner att jag skriver ganska osammanhängande, så jag drar mig för idag. Har inte gjort så mycket mer än kört bil idag! Rakat benen. Och ätit middag. Och somnat lite till en film. Typ det :)



Ciaaaaaao!


Sweeet

Goodmorning starshines,
the earth says hello!

Sitter på jobbet och väntar på att få gå på lunch! Fanns i princip ingen frukost hemma imorse såå... har smygstartat på min avokado för att dämpa illamåendet.
Ja, det blev relativt tidigt igår kväll. Kom hem vid 00-tiden och somnade strax där efter. Trevligt var ordet för besöket på Grill! Mums fillibaba :) Kvällen i sin helhet var väldigt lyckad och mysfaktorn var hög :) Om ni inte varit på Grill än, boka bord!

Efter jobbet tänkte jag dra mig ut till pappa för att övningsköra större delen av morgondagen. Det har gått så skräpigt på lektionerna nu, och nästa är först på fredag :/ , så en biltur till Uppsala skulle sitta fint. Köra runt ett par timmar och verkligen öva. Har inte så mycket mer intressant att meddela just nu, men passa på att njut av vårsolen alla ni som kan! Jag ska ta mig en skön promenix från jobbet till centralstationen sen efter passet.
Hurtigt va?? ;p


 


Lördaaag på Grill

Ut på en bit mat och dryck med fina Marielle ikväll! Har jobbat idag, som vanligt, men det har verkligen lunkat på i ett väldigt bekvämt tempo och dagen gick fort! Samma visa imorgon ockå... upp kl 06.00 och iväg till jobbet.

Försökte även finna kraften åt att deklarera, meeeen ... just nu orkar jag bara sätta på mig mina boots och traska iväg till stan!


So long amigos!


April!

This time baby, I´ll be bulletproof. Ja, man ska inte förvänta sig så mycket av dejting. Inte bra för hälsan! Jag ska nog börja ta dag för dag som de kommer. Sluta med allt detta planerande :P Fast jag kommer nog planera i smyg...

Blev lite shopping idag ändå, inga kläder, men lite stämningsgrejor till min middag som ska arrangeras å min födelsedags ära, och två par påslakan + örngott. SÅ söta! :)

Ååå! Vilken dunderbra månad april kommer bli! Blir helt fnittrig av att bara tänka tanken :)
20 ÅRSDAG & LONDON.


Imorgon blir det påsklunch här hemma hos mami, så moster med familj kommer över. Blir riktigt trevligt må jag säga. Ägghalvor med kaviar på
Dock blir det iväg till jobbet som startar kl 16.00, så det blir till å trycka i sig tårtan! Det blir ett litet halvt firande för mig mitt i påskfirandet nämligen... två flugor i en smäll!

Påskhelgen som sådan bjuder på jobb med bra OB och middag på Grill med Marielle :) Tänkte lyxa till det när det ändå är påskafton och allt ;) Upp till bevis Melker Andersson!


NU mina vänner, ska jag se på Save the last dance och shaka loss med den schöna musiken. Ha en härlig afton och håll utkik efter kärringarna i hucklen! De vill bara ha godis, godis, godis...




RSS 2.0