IKEA is our Home

Igår, söndag, åkte jag och Julia till kära IKEA för att införskaffa oss lite julmust, pepparkakor, allerina och singoalla, bknäckebröd, salta sillar, bilar, marabou... etc etc etc. Vi åt köttbullar med mos, gräddsås och lingonsylt till lunch och jag spenderade massa lappar på inredning och sådant smått och gott. Men, när vi skulle köpa våra efterlängtade matvaror fanns det inget alls! Bara Ikeas egna varor och inget inget alls av vad vi ville ha!

Den butiken vi besöka igår har dock bara varit öppen sen den 3dje november detta år, så de hade knappt fått in några varor alls. En enorm besvikelse!!


...Stolt svensk är man ju i allafall.

Mums fillimamma

Tisdag idag. Börjar jobba kl 16.00 och slutar först på tolvslaget. Yippi!
Har kört en liten joggingtur och handlat massa mat på vägen hem ooooch - lagat broccolipaj!

Det är min första broccolipaj och den smakar precis lika gott som mammas :)
Fick också ett mail från immigrationsverket och jag har blivit beviljad mitt student visum!

Fantastiskt! :) Och snabbt gick det...


Det var allt jag hade att rapportera om idag. Nu ska jag knata till jobbet.

So loong!

Det blev en dag på stranden

Vädret har varit väldigt fint här borta de sista veckorna. Jätte heta, varma dagar - oftast väldigt kvavt i luften dessutom, blandat med oväder, blixt och åska i förra veckan. Men igår var jag på stranden med Julia. En perfekt dag med skön temperatur i solen :) Vi hade picnic med oss och hade det väldigt väldigt mysigt, och gott!


I går morse fick jag in min ansökan till student visumet, så ÄNTLIGEN är den stenen lyft från mina axlar. Stress är något jag kännt ända sen jag började med ansökan, för allting har dragits ut och tagit längre tid än väntat och blä blä blä. Men, nu är det bara att vänta på ett email från regeringen :)

 

Victoria Park ligger 5 minuter från oss och halvvägs till stan. Samma utsikt har vi även från vår balkong.

:)

RSS 2.0